• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sredojević: Trema nas je skupo koštala, ali...

Autor mondo.rs

Selektor Ugande najavio da će njegova ekipa pružiti i "200 odsto svojih mogućnosti" u predstojećim duelima Afričkog kupa nacija.

 Milutin Mico Sredojevic selektor Ugande Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Prvi nastup na Afričkom kupu nacija posle 39 godina i učešća u finalu, fudbaleri Ugande nisu uspeli da krunišu osvajanjem bodova ili, makar, postignutim golom.

Velika greška defanzivca Ajzaka Isinde donela je reprezentaciji srpskog selektora, Milutina Sredojevića, poraz od favorizovane Gane (0:1).

Po završetku utakmice, svestan je bio Sredojević da je trema imala jak uticaj na njegove igrače tokom prvog dela utakmice.

"Čak 39 godina Uganda nije igrala na završnom turniru Afričkog kupa nacija i trema je bila uočljiva među igračima tokom prvog poluvremena. Skupo smo platili grešku koju je teško objasniti. Iskustvo protivničkog igrača dozvolilo mu je da dođe do lopte i iznudi penal", osvrnuo se srpski trener na detalj iz 31. minuta, kada je Isinde prvo loše primio loptu, a zatim rukama oborio Asamou Đana.

"Tokom poluvremena igrači su postali svesni da igraju na velikoj sceni. Uspeli smo da ih prodrmamo i ulijemo im samopouzdanje", dodao je Sredojević.

Očigledno je bilo da su "kranovi" po povratku sa odmora bili mnogo bolji nego u prvih 45 minuta. Napadali su, borili se, ali nisu uspeli da dođu do izjednačenja, iako je ukupan utisak da su ga zaslužili.


"Rizikovali smo, ali to nam se, nažalost, nije vratilo".

Sredojević, ipak, nije želeo mnogo da tuguje, već je najavio predstojeće duele, protiv Egipta i Malija.

"Bez obzira što igramo protiv dve velike reprezentacije, i dalje verujemo u sebe i daćemo 200 odsto svojih mogućnosti da prođemo grupu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC