• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sančez za Pjanića? Juve kaže NE!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Ukoliko ne dođe do dogovora sa Arsenalom, Čileanac će moći napustiti "Emirejts" bez obeštećenje, pa je zbog toga ponuđen "Staroj dami" u zamjenu za Pjanića.

Prema navodima italijanskih medija na adresu Juventusa stigla je zanimljiva ponuda od Arsenala koju je aktuelni šampion Italije odbio.

Navodno, "topnici" su ponudili jednog od svojih najboljih igrača Čileanca Aleksisa Sančeza u zamjenu za reprezentativca BiH Miralema Pjanića.

Interes Juventusa za sjajnog Sančeza postoji odavno, još od vremena dok je reprezentativac Čilea igrao za Udineze, no tada je Barselona bila brža i dovela ga u svoje redove.

POVEZANE VIJESTI

Trenutno Sančez pregovara sa Arsenalom o produženju ugovora, koji mu ističe na ljeto. Ukoliko ne dođe do dogovora Čileanac će moći napustiti Emirates bez obeštećenje, pa je zbog toga ponuđen "Staroj dami" u zamjenu za Pjanića.

Ipak, Juventus je odbio ponudu, jer je odlučan da zadrži bh. reprezentativca kojeg je ljetos Romi platio 32 miliona evra.

Iako se Pjanić još uvijek traži, u dresu šampiona Italije odigrao je ove sezone 18 takmičarskih utakmica i postigao šest golova. Neke od njih dao je iz slobodnih udaraca čime je potvrdio epitete jednog od najboljih izvođača prekida u svijetu.

S druge strane, Sančez briljira u dresu Arsenala. U 27 utakmica u svim takmičenjima postigao je 16 golova, od čega 14 u Premijer ligi, ali je nezadovoljan činjenicom da je od dolaska u London 2014. godine osvojio samo FA Kup i dva Superkupa Engleske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC