• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novosti: Gde su milioni od Dekija i Nemanje?

Može da se dogodi da su "nestali" i milioni iz transfera dvojice tadašnjih kapitena Crvene zvezde, Dejana Stankovića i Nemanje Vidića.

 Novosti: Gde su milioni od Dekija i Nemanje?  Izvor: MONDO

Klupko je odavno počelo da se odmotava, a izgleda da mu nema kraja! Može da se dogodi da su "nestali" i milioni iz transfera dvojice tadašnjih kapitena Crvene zvezde Dejana Stankovića i Nemanje Vidića.

Naime, beogradske "Večernje novosti" u izdanju od petka pišu o mogućim razlozima zbog kojih je policija ove nedelje obavila informativne razgovore sa Stankovićem i Vidićem, čim su reprezentativci Srbije doputovali u zemlju na pripreme državnog tima.

Spekuliše se da su "insajderi" iz Ljutice Bogdana, anonimni dostavljači dokaza o mahinacijama i zloupotrebama prilikom prelazaka fudbalera u inostrane klubove, izmedju ostalog, obavestili MUP o tome da je bilo pronevere i kada je Dejan Stanković 1998. godine odlazio u Lacio, odnosno Nemanja Vidić 2004. u Spartak iz Moskve.

U javnosti je objavljeno da je Stanković prodat rimskom klubu za 27 miliona maraka, što i stoji u zvaničnim dokumentima. Navodno, ipak, postoje saznanja o tome da je crveno-belima isplaćen "koji" milion više i policija trenutno istražuje gde je taj novac završio.

U Vidićevom slučaju, prijavljena je visina odštete od 5,6 miliona evra, ali se "pročulo" da su Rusi "iskeširali" najmanje dva miliona više.

Srpska policija je, putem Interpola, zatražiča dodatne informacije od klubova i fudbalskih saveza zemalja u koje su odlazili srpski fudbaleri. Deo dokumentacije o transferima Gorana Drulića i Zorana Njeguša (Crvena zvezda) i Vanje Grubača (OFK Beograd) su već stigli, a čekaju se papiri koji bi kao dokazi mogli da posluže za pokretanje novih krivičnih prijava.

"Novosti" navode i da će u narednim danima biti još informativnih razgovora sa fudbalerima, ali i da opsežnu istragu otežava činjenica da je veliki deo njih u inostranstvu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC