• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veterani sprijateljili Kotor Varoš i Mursku Sobotu

Autor mondo.ba

Fudbalski veterani Kotor Varoša gostovali su u Murskoj Soboti na poziv župana ove opštine Aleksandera Jevšeka i tom prilikom odigrali prijateljsku utakmicu protiv domaćeg tima.

Iako je rezultat bio u drugom planu vrijedi istaći da su Kotorvarošani trijumfovali sa 5:2, ali zadovoljstvo je obostrano nakon odigranog meča, jer su sklopljena nova prijateljstva.

"Fudbalski veterani su povezali Kotor Varoš i Mursku Sobotu, što otvara mogućnost saradnje na svim poljima. Ovakvi susreti imaju neke posebne draži koje nadmašuju sam pojam sporta i takmičenja, jer simbolizuju vitalnost sporta i igre, kao jedne od najdubljih ljudskih potreba", rekao je župan Murske Sobote Aleksander Jevšek.

Kotorvarošani su pohvalili gostroprimstvo domaćina i najavili novi prijateljski meč u gradu na Vrbanji.

"Dvodnevni boravak u Murskoj Soboti će nam ostati u lijepom sjećanju, jer se domaćin pobrinuo da sve organizuje na najvišem nivou. Naša je obaveza da u drugoj polovini godine ugostimo prijatelje iz Slovenije i odigramo revanš susret", istakao je kapiten kotorvaroških veterana Aleksa Vučanović i pohvalio ljubaznost osoblja u motelu Čarda.

Predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije, u okviru kojeg djeluju kotorvaroški veterani, Slobodan Petrović je prije početka utakmice uručio umjetničku sliku Branka Rusmira i prigodne poklone županu Jevšeku, kao i kapitenu domaće ekipe Miranu Forjaniču.

"Tokom boravka u Murskoj Soboti dobili smo pozive za gostovanja u Makarskoj i Gorici, jer smo postali prepoznatljivi u regionu zbog načina na koji promovišemo našu lokalnu zajednicu i želje da sklapamo nova prijateljstva", dodao je Petrović i najavio gostovanje veterana u Širokom Brijegu u aprilu mjesecu.

Tokom boravka u Sloveniji veterani iz Kotor Varoša su svojim prisustvom uveličali obilježavanje 92. rođendana Vatrogasnog društva Murska Sobota, gdje je član ekipe Radoslav Drljača, radnik Vatrogasnog društva Kotor Varoš, dobio prigodne poklone.

Zahvaljujući firmi Žeks turs kotorvaroški veterani su imali udobnu i sigurnu vožnju, a u povratku su posjetili Memorijalni centar Dražen Petrović u Zagrebu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC