• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona ih je kuražio, ali džabe...

Autor mondo.rs

Igrače Napolija u svlačionici pre meča sa Realom u Madridu posetio je slavni Argentinac i održao im motivacioni govor

Dijego Armando Maradona boravio je u Madridu, gde je najpre napravio džumbus u hotelu, a zatim bodrio Napoli protiv Reala u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Pre početka meča na Santjago Bernabeu, imao je posebnu misiju. Posetio je svlačionicu Napolija i igračima održao motivacioni govor.

"Maradona je ušao u svlačionicu kako bi nas ohrabrio. On nam je rekao da grad Napulj očekuje uspeh od našeg tima i da moramo zbog njih da odigramo najbolje. Mi smo i sami bili svesni značaja meča za naše navijače", rekao je Pepe Reina za radio "Onda Cero".

Govor velikog Dijega Armande imao je uticaja na igrače Napolija. Insinje je uspeo da italijanski tim dovede u vođstvo u osmom minutu meča i tu prednost imali su samo deset minuta, kada je Benzema izjednačio. Do kraja meča Real je još dva puta zatresao mrežu Reine – Toni Kros u 49. i Kazemiro u 54. minutu, i na kraju ostvario ubedljiv trijumf pred domaćim navijačima uoči revanša u Napulju, 8. marta.

Za italijanski tim, koji je nakratko imao "ptičicu u ruci", poraz je posebno bolan, budući da je prvi od 29. oktobra, kada ih je Juventus savladao u Seriji A.

Kažu da veruju da u revanšu mogu da nadoknade dva gola zaostatka, jer će imati podršku svojih bučnih navijača.

"U toplini našeg stadiona mi ćemo biti 11 hrabrih ljudi koji neće imati šta da izgube. Ostalo je još 90 minuta i moramo da verujemo da možemo da izborimo plasman u narednu rundu i da smo kadri da pobedimo Real 2:0 kod kuće", dodao je Reina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC