• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović pred premijeru: Pobeda i možda još 1 igrač

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde govorio je o raznim temama pred meč sa Novim Pazarom, a nije isključio ni mogućnost da šampion angažuje još jedno pojačanje do kraja prelaznog roka.

 Božović pred premijeru: Pobeda i možda još 1 igrač Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Tačno 65 dana od poslednje utakmice, pred lepo popunjenim tribinama s obzirom na to da je menadžment kluba odlučio da otvori širom kapije za navijače, fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 15 časova nastaviće odbranu titule prvaka Srbije.

Protivnik?

Novi Pazar, klub koji je dan ranije, u petak, bio u žiži interesovanja srpske sportke javnosti, posle saznanja o tome da će protiv crveno-belih nastupiti u najjačem sastavu jer u međuvremenu nisu razumeli odluku o kazni napisanu na - srpskom jeziku.

Sve je to danas srpski fudbal i Superliga, ali nisu to teme kojima se bavio trener lidera šampionata, Miodrag Božović na konferenciji za medije u Ljutice Bogdana.

On rekao je da očekuje da njegova ekipa prolećni deo sezone poče pobedom i dodao da će crveno-beli dati sve od sebe da spreče iznenađenje na svom stadionu.

"Očekujemo da pobedimo i da nastavimo u pobedničkom ritmu iz prvog dela sezone. Novi Pazar je ekipa koja je u vrlo nezavidnom položaju i sigurno će dati sve od sebe da napravi iznenađenje. Nadam se da smo spremni i da ćemo nastaviti u istom ritmu i stići do cilja, a to je prvo mesto i pobeda u Kupu Srbije", rekao je Božović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Crveno i plavo beli sastaju se u okviru 22. kola koje će početi u petak utakmicom u Lučanima.

Božović je naveo da će utakmicu protiv Novog Pazara početi tim koji je igrao u pretposlednjem pripremnom meču protiv Zirke i dodao da se može očekivati da zaigra i Nenad Milijaš, ako bude na klupi. Ovde možete pročitati u kom je sastavu Zvezda počela meč sa Zirkom.

Šampion, ukoliko opravda ulogu favorita u meču sa "fenjerašem", nekih 20-ak sati imaće devet bodova više od Partizana, koji će prolećnu premijeru odigrati u nedelju, u 14 časova, na Banjici.

Novi Pazar je sredinom januara promenio trenera, pa ekipu predvodi Nebojša Vučićević.

"Svaka promena trenera donosi nešto novo, a i prvo kolo je kolo u kome mogu da se dešavaju iznenađenja. Mi ćemo se potruditi da se to ne dogodi", naveo je Božović.

Božović je odbacio zanimljivu mogućnost da sin "napadne" oca, tačnije da mladi napadač Zvezde, Vanja Vučićević, bude naspram trenera Novog Pazara, inače legendu Partizana.

Na pitanje novinara da li njegovoj ekipi znači što na otvaranju polećnog dela sezone igra na domaćem terenu Božović je rekao:

"Značiće, ako pobedimo".

Božović je rekao da su za utakmicu sa Novim Pazarom svi "živi, zdravi i registrovani" i da su u konkurenciji za tim, osim Nemanje Milića koji ima četiri žuta kartona i povređenog Mihaila Ristića.

Anketa

Ko će biti šampion Srbije u fudbalu za sezonu 2016/17?

  • Crvena zvezda

    77.78% (7)

  • Partizan

    22.22% (2)

  • Vojvodina

    0% (0)

  • Neko drugi

    0% (0)



Novinare je zanimalo i da li je prelazni rok gotov za Zvezdu.

"Zvezda je takav klub da se može očekivati svašta, može da se desi da dođe još jedan igrač", rekao je Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC