• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi grme na Đukića!

U Crvenoj zvezdi su ogorčeni na selektora fudbalske reprezentacije Srbije Miroslava Đukića, ali iz Ljutice Bogdana za sada samo pojedinačne kritike.

 U Zvezdi grme na Đukića!  Izvor: MONDO

Najglasniji je po običaju Ognjen Koroman, nekadašnji reprezentativac, koji je ponovo, ironično, zaključio da je Đukić veliki zvezdaš!

"I definitivno se pokazalo da je Đukić naš čovek! Smišljeno nije ubacivao u igru Dejana Milovanovića i Pavla Ninkova kako bi što odmorniji dočekali predstojeći večiti derbi. Istini za volju, još svežiji bi bili da nisu ni putovali u Kijev, ali i ovako moramo da mu budemo zahvalni", rekao je Koroman u ironičnom tonu.

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević, koji je sa reprezentacijom Srbije putovao u Kijev, bio je razočaran što na delu nije video Milovanovića i Ninkova. "Očekivao sam da vidim kapitena Crvene zvezde na terenu, jer mislim da za njega ima mesta", rekao je Bunjevčević i čak najavio zvanično saopštenje Crvene zvezde tim povodom(!?).

Nezvanično, u Crvenoj zvezdi su ljuti na Đukića i zato što je protiv Ukrajie zaigrao defanzivac Partizana Nemanja Rnić, koji je u duelu "večitih srpskih rivala" 1. marta dobio crveni karton zbog starta na Dušanu Basti.

Trener Crvene zvezde Saša Janković ispao je džentlmen i svoju kritiku na adresu Đukića ostavio je za direktan susret sa selektorom.

"Znam da svi očekuju moju reakciju i osudu selektora Đukića, ali kod nas je normalno da su svi posle bitke generali. Naši mediji već posle dve utakmice pišu svašta o novom selekoru i osuđuju, što je nekako i naš mentalitet. Drago mi je da Crvena zvezda, posle dužeg vremena, ima dva reprezentativca, a posebno mi je drago što je Milovanović pozvan kao kapiten Crvene zvezde i dugogodišnji igrač našeg kluba koji trenutno igra na visokom nivou. Svoj stav ću lično saopštiti Miroslavu Đukiću kad se vidimo, jer ne želim da to ovako javno radim. Ispalo bi neprofesionalno, što nije moj način odnosa sa kolegama", rekao je Janković.


(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC