• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Buljio je u mene dubokim tamnim očima i čekao"

Autor mondo.rs

Mesut Ozil ispričao je kako je izgledala jedna od svađa koju je, u Real Madridu, imao sa Žozeom Murinjom.

Žoze Murinjo napravio je od Mesuta Ozila veliku evropsku fudbalsku zvezdu, nakon što je nemački as turskog porekla nagovestio šta zna igrajući u Bundesligi kratko za Šalke, a potom i Verder iz Bremena.

Jedna od prvih, ako ne i prva Murinjova želja posle "bega" iz Intera i dolaska u Real Madrid, bio je upravo Ozil, igrač koji ga je i "ispratio" nazad u Čelsi, leta 2013. godine, kada se Realova i Murinjova priča završila na ne baš prijatan način.

Ispostavilo se da je Murinjov naslednik, Karlo Anćeloti, video Real bez Ozila i da ga se olako odrekao kako bi otvorio mesto za, slobodna je procena, neadekvatnu zamenu u vidu Džejmsa Rodrigeza.

Nepune četiri godine od Murinjovog odlaska sa "Santijago Bernabeua", Ozil je promovišući autobiografiju, koja bi trebalo uskoro da se pojavi, dostavio delove nemačkom listu "Bild", koji je potom objavio između ostalog i deo o Ozilovoj svađi sa temperamentnim Portugalcem, koji sada vedri i oblači kao menadžer Mančester junajteda.

"Misliš li da možeš da odigraš dva divna pasa i da je to dovoljno!? Misliš li da si toliko dobar da je dovoljno da pružiš samo 50 odsto?", citirao je autor Murinja i potom napisao…

"Tada je stao. Buljio je u mene svojim dubokim tamnim braon očima. I ja sam gledao u njega. Kao dva boksera koja se gledaju pravo u oči pred početak prve runde. Nije pokazivao emocije. Samo je čekao moju reakciju. Želeo je da vidi koliko ga mrzim u tom trenutku. A ja sam ga zapravo voleo", pisao je Ozil, koji je potom otkrio da je uradio ono što Murinjo nije očekivao - skinuo je dres i bacio ga pred šefa.

"Oh, sada odustaješ!? Ti si takva kukavica! Šta želiš ti? Da se sakriješ ispod divnog, toplog tuša? Da opereš kosu?Da budeš sam? Ili možda želiš da se pokažeš pred svojim drugovima, pred onim navijačima tamo, pa i preda mnom?", citirao je Ozil bivšeg šefa i otkrio da je potom obukao dres i istrčao na drugo poluvreme spreman da pokaže šta sve zna.

Tokom tri zajedničke sezone u Madridu, Murinjo i Ozil osvojili su jednu Primeru, jedan Kup kralja i jedan španski Superkup. Premalo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC