• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivšeg igrača Zvezde kaznio sud u Zagrebu

Autor mondo.rs

Zbog tuče u Zagrebu, dok je igrao u zagrebačkom Dinamu, Luis Ibanjez danas je saznao prvostepenu presudu.

 Luis Ibanjez kažnjen sa 40.000 kuna zbog tuče u Zagrebu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Bivši fudbaler zagrebačkog Dinama i beogradske Crvene zvezde, aktuelni član turskog Trabzonspora Luis Ibanjez, kažnjen je danas pred sudom u Zagrebu novčano, sa više od 650.000 dinara (40.000 kuna) zbog tuče u noćnom klubu u glavnom gradu Hrvatske maja 2012. godine.

Ibanjez je te večeri flašom pogodio u glavu bivšeg boksera Andreja Renerta, koji se našalio sa fudbalerom, kojem je "pala roletna", pa je Renarta pozvao na tuču ispred lokala, a potom je zgrabio bocu i udario ga u glavu!

Incident je počeo u toaletu noćnog kluba u kojem su igrači Dinama proslavljali trofej u hrvatskom kupu, kada je Renart pozdravio Ibanjeza, a onda ga upitao zašto ne pozdravlja navijače Dinama na utakmici, uz opasku: "Je l' te Zdravko Mamić plaća da im se ne javiš?".

Uz to, pitao je fudbalera i da li su opet došli da se opijaju i "jure" devojke.

Ibanjezu se ta doskočica nije dopala, pa je nervozno odgovorio Renartu. Potom ga je pozvao da izađu van kluba: "Misliš da se ja tebe plašim?".

"Argentinac sa hrvatskim pasošem je bio iznerviran, tresao se od besa, a nama je bilo smešno da neko poznat zove Andreja na tuču, pritom tako nizak kao Ibanjez. Njega je naš smeh razbesnio, pa je zamahnuo rukom, a nakon toga otrčao je do šanka, uzeo bocu i bacio na Andreja", rekao je prijatelj bivšeg boksera pred zagrebačkim opštinskim sudom, prenosi "Jutarnji list".

Od udarca bocom u glavu Renert je pao u nesvest, a od posledica udarca je opesiran i ugrađena mu je titanijumska pločica u glavi.

Ibanjez nije mogao da dođe na ročište, ali u njegovoj pisanoj izjavi je naveo da mu je oštećeni u toaletu govorio da nisu nikakvi fudbaleri, da ne igraju fudbal, ko je Mamić...

"On je mene vređao, a potom me udario bocom u levu slepoočnicu što me je ošamutilo. Da bih se odbranio, uzeo sam bocu koju sam bacio na njega, a ne znam da li ga je pogodila", naveo je Ibanjez.

Sud je ustvrdio da je oštećeni Renert svojim ponašanjem i komentarom o pijančenju i "jurenju" devojaka po klubovima, provocirao Ibaneza, koji je potom neprimereno reagovao i pogodio ga bocom u glavu, zbog čega oštećenom mora da plati 40.000 kuna naknade i kamate, ako presuda postane pravosnažna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC