• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luković o Voši: Ko bi rekao da će ovoliko izdržati

Autor mondo.rs

Kapiten Crvene zvezde sumirao utiske sa 153. "večitog derbija" i govorio o predstojećem duelu sa Vojvodinom.

 Aleksandar Luković o vječitom derbiju i  FK Vojvodina Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je posle duela sa najbližim pratiocem, Partizanom, zadržala šest bodova prednosti, ali su fudbaleri ostali dužni navijačima zbog neubedljive igre.

Svestan je toga kapiten Aleksandar Luković, koji je u odjavi 153. "večitog derbija" priznao da nije zadovoljan kvalitetom utakmice, a posebno igrom svog tima u drugom poluvremenu.

"Svaki derbi treba analizirati i svaki je posebna priča. Fudbal je takav, kad ne bi bilo grešaka, ne bi bilo ni golova. Ne bih se mnogo vraćao na ono što je prošlo. Ni mi, ni Partizan nismo pokazali kvalitetan fudbal. Bila je lepa atmosfera i postojali su preduslovi za kvalitetan derbi. Ostali smo dužni našim navijačima. Nismo se svesno povukli, tako se nametnulo, ima nešto i do igre protivnika. Ne mislim da je samo vezni red podbacio u drugom poluvremenu, nikad ne delim ekipu po linijama. Svi smo podbacili, bilo je situacija gde smo mogli bolje, u začetku napada, prenosu lopte", izjavio je Luković za klupski sajt.

Iskusni štoper nije želeo da komentariše sudije i sporne situacije kod oba gola.

"Ako pričamo o našem golu, onda možemo da pričamo i o njihovom. Sudije su tu da procene. Meni se učinilo da je (Uroš Đurđević) udario rukama, ali ne mogu da tvrdim. Kada bismo počeli da pričamo o tome, izašli bismo iz suštine same utakmice".

Zvezdine fudbalere novi derbi čeka već u sredu, kada u Novom Sadu (18 časova, prenos na TV Arena sport i portalu Kliksport) igraju protiv Vojvodine, za koju kaže da nije očekivao da će i dalje biti u trci za vrh tabele (imaju sedam bodova manje od Zvezde, a jedan od Partizana).

"Nama je najbitnije da sada razmišljamo o Vojvodini. Radi se o ozbiljnom kandidatu za titulu, dobra ekipa za koju niko nije mislio da će izdržati ovoliko. Očekuje nas jako težak meč, ali mislim da dosta toga zavisi od nas i ako odigramo kako možemo, mislim da imamo šanse",
zaključio je Luković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC