• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji po Vengeru, on po sudijama

Autor mondo.rs

Menadžer Arsenala kaže da je revoltiran odlukama grčkih arbitara, koje su po njegovom mišljenju odgovorne za debakl u okršaju sa Bajernom.

"Venger napolje", "Venger dotakao dno", "Poniženi", "Stara sramotna priča", neki su od naslova koje će Englezi ugledati na sportskim stranama, kada u sredu ujutru kupe novine.

Tiču se, naravno, poraza Arsenala od Bajerna 1:5 (1:0), u revanš susretu osmine finala Lige šampiona. Isti rezultat postignut je u prvom meču u Minhenu.

Ali, dok mediji, kao i deo navijača, traže njegovu "glavu", Venger odbija da se preda.

Prekaljeni francuski stručnjak je kao krivce za debakl na domaćem terenu označio grčke sudije, na čelu sa Tasosom Sidiropulosom.

"Mislim da smo imali igru kakvu smo želeli, ali nismo imali sreće sa nekim sudijskim odlukama. Zaista je teško shvatiti šta su radili. Definitivno je bio penal nad Volkotom (ali nije sviran, pri rezultatu 1:0), Levandovski je (pre penala za Bajern) bio u ofsajdu, penal nije postojao i na sve to je (Košelnom) pokazan žuti, pa crveni karton", ljutito je pričao Venger na konferenciji za novinare.

Arsenal je uz izjednačenje na 1:1 ostao sa desetoricom igrača, nakon čega se čitav njegov koncept raspao u rekordnom roku.

"Pre penala sam osećao da smo u igri. Ko zna kako bi Bajern reagovao da smo dali drugi gol. Konačan rezultat je veoma loš i ne odražava hrabrost koju smo prikazali u prvom delu utakmice".

Venger je priznao da je njegov tim definitivno bio slomljen kada je Bajern preokrenuo na 1:2.

"Imaš igrača manje i svestan si da više ne možeš da se kvalifikuješ. To što se dešavalo u finišu ne želim da pamtim, jer je utakmica prethodno upropaštena sudijskim odlukama. Revoltiran sam i mnogo mi je žao ljudi koji su platili skupe ulaznice za ovaj meč".

Strateg Arsenala, kome na kraju tekuće sezone ističe ugovor, nije želeo da komentariše protestni marš grupe navijača, održan pre utakmice ispred stadiona "Emirejts".

Bilo kako bilo, ovo će ostati zabeleženo kao najteži poraz "tobdžija" na domaćem terenu još od novembra 1998. i 0:5 protiv Čelsija u meču Liga kupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC