• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volkot nam je priznao - tamo je haos!

Autor mondo.rs

Fudbaler Arsenala javno je progovorio o problemima koji su se dogodili u trening centru i apelovao na sve da se prestane sa unutrašnjim nemirima.

Tio Volkot samo nam je javno priznao ono što smo znali, iako u svlačionicu prvog tima Arsenala nismo mogli ni da privirimo - tamo je haos!

Posle nove blamaže i trećeg uzastopnog poraza od Bajerna rezultatom 1:5, što čini ukupan rezultat 3:15 u 270 i kusur minuta fudbala sa nemačkim gigantom (ništa bogatijim klubom od Arsenala, inače), strelac tog jednog pogotka za "tobdžije" na "Emirejtsu" nije krivio sudije, poput svog šefa Arsena Vengera, nego je pozvao sve u klubu da se - citiramo - prestane sa unutrašnjim sukobima.

"Stvari su se dogodile... Kakve ne viđate često u Arsenalu", rekao je Volkot, razgovarajući sa novinarom "Evening Standarda", Džejmsom Oulijem.

"Tačno je da su neke stvari preuveličane, kao što obično bude, ali postojale su određene situacije koje su se dogodile u trening centru. Siguran sam da se tako nešto događa i na treninzima ostalih klubova, gotovo redovno, zaista. Toga nema često u Arsenalu. Ali dogodilo se", izjavio je Volkot i potvrdio višenedeljne medijske spekulacije o tome da su prve zvezde tima, pre svih Aleksis Sančez, okrenule leđa Vengeru.

"Te stvari moraju da ostanu u svlačionici i da ih reše igrači i stručni štab. Zajedno smo u ovome. Ne možemo više da se svađamo međusobno", kao da je pokušao Volkot da uradi nešto što Vengeru nedeljama ne uspeva - da smiri situaciju unutar ekipe.

Uoči revanša sa Bajernom, Venger je izostavio Sančeza iz startne postave, a potom ga je zamenio kada su kola nizbrdo krenula i u revanšu osmine finala Lige šampiona, a kamera je čak zabeležila kako se Čileanac smeje posle jednog od pet golova ekipe Karla Anćelotija.

Mesutu Ozilu i njemu ističe ugovor sa Arsenalom sledeće sezone, a oni i dalje odbijaju da produže saradnju, s tim da je nemački fudbaler nešto sofisticiraniji u iskazivanju nezadovoljstva, dok je Sančez nedvosmisleno igrama i ponašanjem pokazao svima u klubu da mu se ide - već ovog leta!

Ono što je Ozilu i Sančezu zajedničko je drastičan pad u formi računajući od početka 2017. godine, kada su problemi na "Emirejtsu" počeli da se valjaju i malo po malo pretvaraju u ogromnu lavinu, koja je poklopila sve u klubu, pa i sam klub - izbačen sedmu godinu zaredom u osmini finala Lige šampiona.

"Ne želim zaista da ulazim u taj sokub, ali mogu da kažem da cela situacija nije uticala na nas u prvom poluvremenu (utakmice sa Bajernom, prim. aut). U nekim trenucima kada stvari krenu po lošem, ne želite u glavi da imate misli poput odustajanja. Rezultat 1:5 deluje kao da smo se predali, ali nismo. Jednostavno, tako izgleda. To nas dodatno čini tužnima, jer kao igrači znamo da se nismo predali", tvrdi Volkot.

Arsenal, iako sada situacija deluje jezivo, i dalje ima priliku da osvoji FA kup i, 20. godinu zaredom, obezbedi plasman u Ligu šampiona naredne sezone osvajanjem jedne od prve četiri pozicije na tabeli.

Oni koji bi se da se našale kažu, "samo da bi naredne sezone ponovo ispali u martu".

"Moramo da ostanemo pozitivni sada, imamo sjajan tim i ne smemo to da zaboravimo. Neki od igrača će 'razbijati glavom o zid', sumnjati u sebe, ali to je najgora stvar koju možemo da uradimo u ovom trenutku", rekao je Volkot.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Nije Venger bas zasluzio da ga najure,ali zahvalnicu i otkaz,po meni,odavno jeste

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC