• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kao na sahrani... Nismo vredni dresa PSŽ-a"

Autor mondo.rs

Veoma emotivna poruka defanzivca Parižana posle brodoloma na Nou Kampu.



"Niko u istoriji ovako nešto nije uradio", rekao je posle poraza od Barselone desni bek Pari Sen Žermena Tomas Menije, Belgijanac koji će ostati upamćen kao deo tima koji je na Nou Kampu "prosuo" prednost 4:0.

Defanzivac Parižana skrivio je jedanaesterac početkom drugog poluvremena, bacivši se ispred Nejmara u kaznenom prostoru. Do kraja, zajedno sa saigračima, nije uspeo da spreči ofanzivce domaćina na režiraju jedan od najvećih preokreta u istoriji evropskog fudbala.

"Trebalo je da profesionalnije pristupimo ovoj utakmici. To je deo u kojem vidimo da sitnica nedostaje da PSŽ dostigne nivo Bajerna ili Barselone. Izgubili smo glave kada smo videli njihov entuzijazam. Nismo bili u stanju da preokrenemo situaciju u svoju korist, a spremali smo se. Veoma je teško objasniti. Dozvolili smo sebi da postanemo žrtve. Čudna utakmica i najgora stvar koja je mogla da nam se dogodi. Nismo vredni dresa ovog kluba", rekao je Menije.

U osvrtu na utakmicu, on je ukazao na nekoliko "prelomnih" momenata.

"Bilo ih je nekoliko... Na 3:1, imali smo dve šanse 'jedan na jedan' koje nismo iskoristili. Potom smo napravili neprihvatljive greške. Prepustili smo im utakmicu od početka. Zastrašujuće je šta smo uradili. Možemo da budemo ljuti samo na sebe. Čak i kad smo imali loptu, nismo znali šta sa njom da uradimo. U drugom poluvremenu zaigrali smo sa više želje i primili smo takođe neprihvatljive golove. To mora da se jasno kaže. Atmosfera među nama je kao na sahrani"

"Mogli smo da se plasiramo sa vođstvom 5:1, a primili smo gol koji apsolutno nismo smeli da primimo", dodao je Belgijanac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC