• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić posle Novog Sada: Tako se prave rezultati!

Autor mondo.rs

Počasni predsednik crveno-belih bio je prezadovoljan načinom na koji je ekipa odigrala drugo poluvreme na "Karađorđu" i rezultat 2:0 pretvorila u pobedu od 2:3.

 Vojvodina Crvena zvezda 2:3 Dragan Džajić prezadovoljan Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Počasni predsednik i legendarni fudbaler i funkcioner Crvene zvezde, Dragan Džajić, ponosan je na način na koji je ekipa trenera Miodraga Božovića reagovala u sredu na "Karađorđu".

Beogradski crveno-beli gubili su 2:0 već posle devet minuta igre, ali su u drugom poluvremenu golovima Damijena Le Taleka (51), Ričmonda Boaćija (61) i autogolom Darka Puškarića (70) napravili veliki preokret i stigli do zlata vrednih bodova u šampionskoj trci s Partizanom i samom Vojvodinom.

Dan posle crveno-belog derbija odigranog u Novom Sadu, Džajić je i izjavi objavljenoj na zvaničnom portalu šampiona Srbije rekao da su "to one utakmice u kojima mora da se pokaže ko je i zašto najbolji".

"A, Zvezda je to učinila", rekao je Džajić.

"Utakmica protiv Vojvodine je bila pravi podvig. Ekipa je u drugom poluvremenu pokazala karakter i napravila ono zbog čega se i nalazi na prvom mestu. Na taj način se grade veliki rezultati. Vojvodina je bila odlična, ali je Crvena zvezda bila još bolja i pokazala je da je zasluženo tu gde jeste. Verujem da će isto to pokazati i u narednim utakmicama", istakao je Džajić, koji je izrazio nadu da će se zvezdaši u velikom broju vratiti u Ljutice Bogdana kada igra prvi tim.

"Ekipa je dokazala da zaslužuje podršku navijača. U Novom Sadu je imala odličnu podršku, i tako treba i da se nastavi u narednim utakmicama u borbi za titulu", rekao je Džajić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC