• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emeri OSTAJE: "Bio je najbolji, nije sada najgori"

Autor mondo.rs

Čelnici Parižana ne planiraju da smene trenera. Veruju u njega i u njegov rad".

Posle košmarne nedelje, istorijskog debakla na Nou Kampu i najbolnije eliminacije iz Lige šampiona, u Pari Sen Žermenu konsoliduju redove i okreću se nastavku borbe za titulu.

Pozicija šefa stručnog štaba Unai Emerija ostaje sigurna i on će i u nastavku sezone voditi ekipu. To je u razgovoru za "Le Parizijen" potvrdio i prvi čovek kluba Naser Al Helaifi.

"Od kada je dosao, Emeri je radio izuzetno naporno da bi učinio tim boljim. I to svakodnevno. Moramo da izvučemo lekcije iz ovog poraza i da ne dopustimo da nam emocije diktiraju naredne poteze", dodao je on.

U iskrenom razgovoru, čovek koji odlučuje na "Parku prinčeva" dodao je:

"Imao sam nekoliko dugačkih razgovora prethodnih dana sa Emerijem. Unai ima mnogo kvaliteta i verujemo u njega. Ima moju punu podršku, kao i svih u klubu. Diskutovaćemo o promenama koje ćemo morati da uradimo tokom leta"

"Svi su posle prve utakmice govorili da je Emeri najbolji trener na svetu. Nije sada odjednom postao najgori. Hajde da budemo ozbiljni, imamo velike ciljeve pred sobom. Moramo da posvetimo pažnju onome što je pred nama", dodao je on.

Ipak, uprkos ovim rečima ohrabrenja, francuska štampa uveliko nagađa da je trener Juventusa Masimilijano Alegri sve veći kandidat da od leta preuzme Parižane i da ih konačno dovede bar do krajnje završnice borbe za titulu Lige šampiona. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC