• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajdukov huligan jurio sudiju i molio da ga hapse!

Autor mondo.rs

Ovo još niste vidjeli - iako su i redari i policija "molili Boga" da se huligan mirno vrati na tribinu, on je bukvalno čekao da ga neko uhapsi. Sulude scene na splitskom Poljudu.

Ako ste mislili da je parola na ćirilici, na kojoj su ispisani stihovi "morem plovi jedna mala barka", jedina bizarna situacija sa splitskog Poljuda ove večeri - prevarili ste se!

Nakon što su navijači Hajduka, kluba koji su 13. februara 1911. godine u taverni "U Fleku" u češkoj prestonici Pragu, osnovali studenti iz Dalmacije srpskog porjiekla, "isprozivali" gostujuću Armadu parolom ispisanom na ćirilici, jedan od huligana iz njihovih redova prosto je molio policiju da ga uhapsi.

Momak sa fantomkom na glavi i palicom (za koju hrvatski mediji kažu da služi za uklanjanje pirotehnike) uletio je u finišu utakmice Hajduk - Rijeka na teren i jurio glavnog sudiju Marija Zebeca.

Arbitar je bježao koristeći igrače dva tima kao štit, a tu scenu nijemo su i bez namjere da urade bilo šta gledali i redari i pripadnici splitske policije.

Ovaj plahoviti mladić mogao je, da je htio, neometano da se vrati na sjevernu tribinu, gdje ga je Torcida čekala uz ovacije, ali je on odlučio da to nije dovoljno zabavno, tako da se vratio na atletsku stazu i širio ruke čekajući reakciju preplašene policije.

Tek kada je narod na tribinama počeo da se smije, lokalni policajci pažljivo su prišli i priveli huligana koji im je išao u susret.

Pogledajte...

Huligan
Izvor: YouTube

 Ni to nije bio posljednji incident na subotnjem derbiju.

Navijači Hajduka gađali su predsjednika Rijeke Damira Miškovića raznim predmetima, a prema njemu je navodno bačena i jedna boca.

Hajduk - Rijeka incident
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC