• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Živadinović: Čudnim kanalima do položaja

Posle poraza i očajne igre srpske reprezentacije u Kijevu, oglasio se i stari "mag", nekadašnji selektor Jugoslavije Milan Živadinović.

 Živadinović: Čudnim kanalima do položaja Izvor: MONDO

Poraz u prijateljskom odmeravanju snaga sa Ukrajinom (0:2) u Kijevu otvorio je u medijima polemiku u najmanju ruku ravnu onoj iz novembra prošle godine, kada su "orlovi" izgubili sve izglede da se plasiraju na Evropsko prvenstvo.

Živadinovića su se setile "Večernje novosti"...

"Kroz ovu utakmicu se još jednom videlo stanje u srpskom fudbalu, koje je teško, odiše aferama, hapšenjima, bežanjima iz zemlje... Rešenje je u novim izborima, putem kojih bi došli novi ljudi, koji bi preispitali sve, a pogotovo stručni rad", poručuje popularni Živa.

Iskusni stručnjak mnogo toga zamera selektoru Miroslavu Đukiću, ali daleko od toga da ima "pik" samo na tihog Šapčanina. Moglo bi se reći da mu se zamerila čitava garnitura igrača koji su branili boje Jugoslavije u periodu posle sankcija, krajem devedesetih.

Živadinović smatra da je "u poslednje vreme do visokih položaja došlo mnogo ljudi koji nemaju nikakvog iskustva i koji ne zadovoljavaju nikakve kriterijume".

"Cela ta generacija igrača dobila je preko nekih čudnih kanala sve visoke položaje, od predsednika saveza, mesta selektora, do trenera naših najvećih klubova! Oni jesu bili veliki igrači, ali su to pokazali u inostranstvu, vrlo malo igrajući za našu reprezentaciju".

Kao pripadnik "stare škole", nekadašnji strateg Crvene zvezde, OFK Beograda, Rada i mnogih drugih ekipa, nije zaboravio na svoje kolege, od kojih su neki sklonjeni na fudbalske margine - nepravedno i neopravdano, podrazumeva se.

"Imamo mi mnogo dobrih trenera, Petkovića, Petrovića, Stepanovića, Rajevca, Brzića, Đorića. Oni su se dokazali radom, ali su spletkama i intrigama gurnuti u stranu", završio je Milan Živadinović.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC