• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt na Ostrvu: Prvi strelac lige NEĆE novi ugovor

Autor mondo.rs

Najbolji igrač Evertona, ipak, odbio da produži saradnju sa "karamelama".



Iako se ne tako davno činilo da je dogovor Romelua Lukakua (24), njegovog menadžera Mina Rajole i Evertona definitivno sklopljen, britanski mediji u sredu pišu drugačije.

Klub sa Gudisona imao je plan da učini snažnog Belgijanca svojim najplaćenijim igračem i da mu ponudi nedelju platu pd 115.000 evra. Međutim...

"Iako je napadačev agent Mino Rajola javno rekao da njegov klijent želi da posveti budućnost Evertonu i da ne planira da pređe u Čelsi, pregovori o novom ugovoru su propali u utorak popodne i čini se da neće ni dovesti do dogovora", piše u sredu "Skaj sports".

Takav epilog nazirao se već za vikend, kada je Lukaku jednom rečju - "NE", odgovarao na sva pitanja belgijskih novinara u vezi sa ovom temom.

Prema informacijama sa Ostrva, strelac 20 golova ove sezone ne slaže se sa idejom Evertona da "izlazna" klauzula bude podignuta na 90 miliona funti (103 miliona evra), već zahteva da ona iznosi 70 miliona (80 miliona evra).



Ovakav rasplet definitivno će uključiti alarm na Gudison parku, s obzirom na to je čuveni agent Rajola u decembru rekao da je novi ugovor "99,9 odsto dogovoren".

Lukaku je stigao u Everton 2014. i aktuelni je najbolji strelac lige uz povređenog Harija Kejna (po 19 golova). Njegov trenutni ugovor sa "karamelama" ističe za dve godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC