• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo se ne pamti: Juve BEZ ŠUTA 45 minuta! (VIDEO)

Autor mondo.ba

Juventus je trijumfovao u gostima protiv Sampdorije, ali trener Masimilijano Alegri bio je izuzetno nezadovoljan nastupom svog timu u drugom dijelu meča. Pogledajte kako je reagovao...

Uprkos pobjedi u Đenovi protiv Sampdorije 1:0, trener "stare dame" Masimilijano Alegri bio je izuzetno bijesan na svoje igrače, s obzirom da u drugih 45 minuta nisu uputili niti jedan udarac ka golu rivala.

Prvi put nakon tri godine "bjankoneri" nisu uspjeli da zaprijete rivali u nastavku, zbog čega je Alegri uputio niz kritika na račun igrača u crno-bijelim dresovima.

"Bio sam ljut jer u ovakvim situacijima moramo djelovati organizovano i zadržati oštrinu kada je protivnik prinuđen da preuzme inicijativu. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, možda i najbolje ove sezone. Stvarali smo šanse, ali taj tempo nismo mogli da zadržimo i u nastavku i djelovali smo veoma neorganizovano", rekao je razočarani trener Juventusa nakon minimalnog trijumfa.

Pogledajte kako je Alegri pobjesnio tokom drugog poluvremena.




Ipak, najvažnija su tri boda.

"Ova tri boda su korak naprijed. Bilo je bitno da slavimo danas jer nas nakon reprezentativne pauze očekuje izuzetno težak raspored", dodao je on.

Problem za Juventus mogla bi da predstavlja povreda Paola Dibale, koji je sredinom prvog poluvremena osjetio bol u zadnjoj loži, zbog čega je morao ranije u svlačionicu.

"Ne izgleda ništa ozbiljno. Osjetio je bol u butini, kao i prethodnih nekoliko dana, tako da smo odlučili da ne rizikujemo. Normalno je da su igrači umorni nakon naporne sezone. Moramo da čuvamo snagu i najbitnije da nijedan meč ne uzimamo zdravo za gotovo", poručio je Alegri.

Juventus je nakon 29 kola lider Serije A sa 63 boda, čak deset više od drugoplasiranog Napolija, a 11 od Rome, koja svoj meč igra večeras protiv Sasuola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC