• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbrana grešila, Mesi popravljao...

Autor mondo.rs

Nekada je meč između Barselone i Valensije nosio epitet derbija, ali sada je daleko od toga. Nije "slepim miševima" pomogla ni loša igra odbrane Barse, pošto je sve to na drugoj strani terena popravljao Lionel Mesi.

Barselona je prvo oduševila navijače protiv Pari sen Žermena, pa ih razočarala protiv Deportiva u prošlom kolu, a onda ponovo odigrala dobar meč protiv Valensije i namakla im osmeh na lice.

Golovima Luisa Suareza, Andrea Gomeša i Lionela Mesija, koji je postigao dva, Barselona je stigla do 19 pobede u Primeri i ponovo prišla Real Madridu na dva boda zaostatka. Uz to, tim Luisa Enrikea ima i meč više, ali će im reprezentativna pauza dobro doći da "napune baterije" pred najvažnije bitke sezone.

Valensija je bila dobar rival u prvom delu i koristila velike poklone loše odbrane Barse, pa su Elijakim Mangala i Munir el Hadadi doneli vođstvo, odnosno poravnanje rezultata, ali ništa više.

/POGLEDAJTE SVE REZULTATE, STRELCE I TABELU POSLE 27. KOLA PRIMERE/

Upravo je francuski štoper bio jedan od razloga "raspada" Valensije jer je u finišu prvog poluvremena napravio jedanasterac nakon čega je isključen...

Na kraju: Barselona – Valensija 4:2 (2:2)!

Dvojac Blaugrane Lionel Mesi – Luis Suarez sada suvereno drži prva dva mesta liste strelaca ispred Kristijana Ronalda. Urugvajac je postigao 22, a Argentinac 25 golova, dok su ostali na jednocifrenom broju pogodaka u ovoj sezoni La Lige.

Nejmar, heroj u Ligi šampiona, muči se u domaćem prvenstvu i u današnjem meču je imao nekoliko promašaja, ali je pogodio Andre Gomeš, vezista koji je prošlog leta stigao na "Mestalju".

Barselona - Valensija
Izvor: YouTube


U suprotnom smeru je otišao El Hadadi, strelac drugog gola za Valensiju, koji nije proslavio pogodak protiv tima u kom još ima budućnost s obzirom na to da je na pozajmici.

Osim jedne dobre kontre Valensije u drugom poluvremenu - gledali smo dominaciju Barselone koja je očigledno ponovo imala želju da se ušeta u gol protivnika i zbog toga nije dala više od tri gola.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC