• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bufon bio na pragu Barse...

Autor mondo.ba

Menadžer legendarnog italijanskog golmana otkrio da je, prije dolaska u Juventus, Đanluiđi Bufon bio na korak od potpisivanja ugovora sa Barselonom.

Đanluiđi Bufon 2001. godine prešao je iz Parme u Juventus za rekordnih 32 miliona funti, ali Silvano Martina, menadžer legendardnog italijanskog čuvara mreže, otkrio je da je popularni Điđi prije dolaska u redove "stare dame" bio na korak od potpisivanja ugovora sa Barselonom.

"Sve je bilo dogovoreno između Parme i Barselone, ali je Bufon izabrao Juventus", rekao je Martina u intervjuu za "TutoJuve".

Bufon (39) je najavio da bi po završetku tekuće sezone mogao u penziju.

"Kada dođe vrijeme, on će odlučiti šta će se desiti. Điđi radi ono što je uvijek radio. Nekada brani bolje, nekada lošije, ali je uvijek maksimalno fokusiran. Osim odbrana, harizmatični je vođa koji daje osjećaj sigurnosti", dodao je Bufonov menadžer.

Žrijeb četvrtfinala Lige šampiona "spojio" je upravo Juventus i Barselonu, a nekadašnji fudbaler "bjankonera" Andrea Pirlo vjeruje da njegov bivši klub može eliminisati španski tim.

Biće to repriza finala iz 2015. godine, kada je Barsa u Berlinu slavila 3:1.

"Teško je porediti taj meč sa onim što nas očekuje. Juventus se promijenio, a i Barselona igra mnogo drugačije. Na kraju krajeva, ovo nije finale. Igraju se dvije utakmice i 180 minuta mislim da će donijeti dobar fudbal. Juventus ima jak tim i ukoliko žele da igraju finale, moraju igrati protiv najboljih ekipa. Vjerujem da Juve ima kapacitet da eliminiše Barselonu", poručio je Pirlo.

Prvi meč na programu je 11. aprila u Torinu, a revanš osam dana kasnije na "Nou Kampu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC