• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrač Junajteda polomio kolegi palac

Autor mondo.rs

Žoze Murinjo ostao je bez važnog igrača u paklenom periodu sezone posle bizarne situacije na treningu reprezentacije Engleske.

Pouzdani štoper Mančester junajteda, Fil Džons, propustio je ove sezone 12 utakmica tokom 58 dana odmora usled povrede kolena, a izgleda da ga čeka nova duga pauza.

Fudbaler čiju su karijeru dobrano iseckale povrede, naročito u sezoni 2015/16 kada je četiri puta pauzirao zbog više različitih problema, vratio se zimus u akciju i oformio siguran štoperski tandem sa Krisom Smolingom, međutim ovu dvonedeljnu pauzu u Premijer ligi zbog nastavka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji poremetila je vest o tome da je Džons doživeo prelom palca na stopalu.

Ukoliko je to tačno, a selektor "albiona" Garet Sautgejt potvrdio je da je do povrede došlo i da je igrač poslat nazad u Englesku, on neće moći da računa s njim za prijateljsku utakmicu sa Nemačkom u Dortmundu u večeras, s tim da bi veću štetu zbog nove povrede 25-godišnjeg igrača svakako imao Mančester junajted, odnosno menadžer Žoze Murinjo.

Da sve bude gore po njega, izgleda da je Džon povredu doživeo na treningu reprezentacije posle starta partnera u klupskom dresu, Smolinga.

Junajted će u aprilu odigrati devet utakmica u svim takmičenjima i gubitak Džonsa na dug period nikako neće pomoći na putu ka ostvarenju ambicija, a to je prema Murinjovim rečima, pre svega, osvajanje Lige Evrope.

"To je bio običan start, ništa specijalno. Dogodio se veoma nesrećan događaj po nas i jako smo razočarani jer je igrao jako dobro posle nekoliko vezanih poteškoća sa povredama u prošlosti. Poslali smo ga nazad i uskoro ćemo znati više kada bude odradio skeniranja i magnetnu rezonancu", rekao je Sautgejt.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC