• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIFA suspenduje, a UEFA nagrađuje "grešne" sudije

Autor mondo.rs

Deniz Ajtekin, sudija revanš utakmice osmine finala Lige šampiona Barselona - PSŽ, može mirno da spava.


Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin rekao je da sudija utakmice Barselona-PSŽ neće biti suspendovan, uprkos brojnim kritikama i pozivima čelnika francuskog kluba da se to uradi.


 "Kada se nešto loše desi, možemo razgovarati o tome, ali nema govora o suspenziji sudije. To je kao kada bismo obesili ili suspendovali igrača koji je promašio penal. Taj samo ide na klupu. Mnogo penala se promaši", rekao je Čeferin u pauzi kongresa u portugalskom gradu Estorilu.

Barselona je kod kuće pobedila PSŽ 6:1 i tako nadoknadila zaostatak 4:0 iz prvog meča. Ljubitelji fudbala i pojedini mediji žalili su se na suđenje, a PSŽ je nedavno pisao predsedniku UEFA o suđenju Deniza Ajtekina.

U pismu se ističe "serija grešaka u situacijama koje su uticale na ishod meča", preneo je agenciji AFP izvor upoznat sa njegovom sadržinom. Predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi takođe se bunio zbog suđenja.

"Ne možemo da se otmemo utisku da bi ishod meča bio drugačiji da smo imali bolje suđenje. Svako je mogao da vidi makar to da nije bio dosuđen penal posle prekršaja na Anhelu Di Mariji. To bi nam bar omogućilo da se vratimo u meč. Ne treba zaboraviti ni da nije postojao penal nad Luisom Suaresom", rekao je Al-Kelaifi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC