• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Aleksis Sančez još nije veliki igrač"

Autor mondo.rs

Legendarni nemački golman, bivši čuvar mreže Arsenala, otvoreno rekao zašto napadača "tobdžija" i dalje ne može da posmatra kao velikog igrača. Imao je šta da kaže i o Ozilu.

"Aleksis Sančez jedan je od igrača koji zaista više vole da igraju u reprezentaciji nego u klubu", jedna je od šala koje se u sredu "vrte" društvenim mrežama, sa jasnom aluzijom na često nezadovoljstvo Čileanca u Arsenalu.

Nekadašnji ofanzivac Udinezea i Barselone, dokazani znalac sve burnijeg temperamenta, prolazi kroz nervozan period u Londonu, pa mu je i zato sigurno prijao odlazak u Južnu Ameriku, gde će sa svojim nacionalnim timom u petak igrati protiv Argentine.

Kamere u Engleskoj neretko su "hvatale" njegove ljutite izraze lica, pa i ironične osmehe u momentu debakla protiv Bajerna. Evo šta o takvom ponašanju zaista talentovanog napadača kaže Jens Leman, nekadašnji nemački golman i najbolji čuvar mreže kontinenta za 1997. i 2006. godinu u izboru UEFA.

"Priča se o tome da je Sančez veliki igrač, ali ne možeš da budeš veliki ako se toliko duriš. Moraš i mentalno da budeš veliki igrač, a ne samo dok driblaš", izjavio je Leman.



Arsenal trenutno zauzima šesto mesto na tabeli Premijer lige, a Aleksis je ove sezone na 38 utakmica postigao 22 pogotka, uz 18 asistencija. U Premijer ligi je 18 puta zatresao mrežu, ali Leman očigledno smatra da je potrebno da više doprinosi čitavom timu da bi i takav učinak došao u prvi plan.

Isto mišljenje ima i o svom zemljaku, Mesutu Ozilu.

"Sa Ozilom je uvek isto pitanje - koliko može da doprinese kada postane teško?", otvoreno je rekao Leman.

Na dan kada je objavljena ova izjava bivšeg golmana, u engleskoj štampi se pojavila i informacija da su stopirani pregovori o novim ugovorima Sančeza i Ozila, jer Arsen Venger želi da se ceo tim fokusira samo na povratak među najbolja četiri, kao i na završnicu FA Kupa. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC