• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baloteli: Rajevac, izvini...

Fudbaler milanskog Intera Mario Baloteli izjavio je da nema namjeru da igra za reprezentaciju Gane na prvenstvu svijeta u Južnoj Africi.

 Baloteli: Rajevac, izvini... Izvor: MONDO

"Nikada nisam imao namjeru da igram za Ganu. Ukoliko budem želio da budem član neke nacionalne selekcije to će prije svega biti Italija", izjavio je Baloteli.

Nedavno je selektor Gane Milovan Rajevac izjavio da bi želio da vidi Balotelija u svom timu na Mondijalu u Južnoj Africi.

Balotelijevi roditelji porijeklom su iz Gane, ali su emigrirali u Italiju, gdje je mladi fudbaler Italije rođen. On je do sada nastupao samo za mladu reprezentaciju te zemlje, a selektor seniora Marčelo Lipi do sada je izbjegavao da ga pozove u "A" tim.

Navijači Interovih rivala, naročito Juventusa, u više navrata kačili su transparente u kojima su isticali da Balotelija ne priznaju kao Italijana, jer "crnac nikada ne može da bude Italijan". Zbog takvih ispada svojih navijača, Juventus je u više navrata kažnjavan.

Ne iritira Baloteli samo navijače Interovih rivala, već i njih same. Interisti su ostali u šoku nakon što su saznali da je njihov fudbaler navijao za gradskog rivala Milan protiv Mančester junajteda. Veliko je pitanje da li će mu "Irudićibili" oprostiti i ovaj gaf, nakon što je jesenas navodno priznao da je uvijek navijao za Milan.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC