• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veterani Kotor Varoši kod "orlova" u Staroj Pazovi

Autor mondo.ba

Fudbalski veterani iz Kotor Varoši posjetili su Sportski centar reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi.

Fudbalski veterani iz Kotor Varoša su nastavili da sklapaju nova prijateljstva sa „vršnjacima“ iz zemalja bivše Jugoslavije. Proteklog vikenda bili su gosti veterana Jadrana iz Golubinaca, mjesta koje se nalazi u blizini Stare Pazove, i slavili su rezultatom 4:2.

Briljirao je Damir Varošić, najbolji strijelac kotorvaroške Mladosti, sa četiri postignuta gola, ali i Aleksa Vučanović sa tri asistencije. Treba istaći da veterani Jadrana sa dosta uspjeha nastupaju u veteranskoj ligi sremskog okruga, a predvodi ih Slobodan Marković, koji je svojevremeno igrao za Ulm u njemačkoj drugoj ligi, bio na pragu dolaska u redove beogradskih vječitih rivala i novosadske Vojvodine, a danas je trener mlađih kategorija FK Inđija.

„Još uvijek u nama postoji entuzijazam za ovakve utakmice i druženja, jer tako održavamo kondiciju i sklapamo nova prijateljstva, a naši prijatelji iz Stare Pazove su se pokazali kao sjajni domaćini i ovom prilikom bih se zahvalio na gostoprimstvu i pažnji koju su nam pružili“, rekao je Dragiša Jurić.

Jasmin Varošić je izrazio zadovoljstvo ostvarenom pobjedom, iako je rezultat bio u drugom planu.

„Uvijek se sjajno osjećamo u Srbiji, naša igra je podsjetila na izdanja kada smo zajedno nastupali za seniorski tim „Mladosti“, a pokazali smo i snagu i izdržljivost u „trećem poluvremenu“, poručio je Varošić.

Na druženju poslije utakmice Kotorvarošani su uručili prigodne poklone predsjedniku FK Jadran Draganu Đukiću, koji će biti trajna uspomena na nezaboravno druženje.

„Mogu slobodno reći da se radujemo dolasku u Kotor Varoš u avgustu mjesecu, a nema sumnje da će naša zajednička druženja postati tradicionalna“, istakao je Đukić i dodao da će umjetnička slika Branka Rusmira krasiti klupske prostorije, a sportske majice sa obilježjima Kotor Varoša veterani Jadrana će ponosno nositi na narednim ligaškim utakmicama.

Upravo zahvaljujući predsjedniku Đukiću i Miodragu Serdaru kotorvaroški fudbalski veterani su posjetili Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije, gdje im je direktor sportskog dijela Kuće fudbala Slavko Tufegdžić pokazao sadržaje ovog sportskog-turističkog kompleksa.

Tom prilikom je selektor reprezentacije Srbije do 20 godina Ilija Petković, uoči treninga mladih „orlića“, pozdravio Kotorvarošane i zahvalio se na podršci koju narod i sportisti u Republici Srpskoj pružaju nacionalnim selekcijama Srbije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC