• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igraćemo na Enfildu za povređenog druga"

Autor mondo.rs

On kraj TV-a, oni na terenu Liverpula. Subota u 13.30 časova.

Stravična scena i povreda Šejmusa Kolmena (28) jedan je od momenata koji su obeležili aktuelnu pauzu u prvenstvima zbog utakmica reprezentacija. Član "A" selekcije Republike Irske, desni bek Evertona, doživeo je pogibeljan start Nila Tejlora i zbog toga je morao da bude hitno operisan.



Tu informaciju su u njegovom klubu dočekali sa velikom brigom i nervozom, ne samo zbog predstojećeg velikog derbija protiv Liverpula, zakazanog za subotu u 13.30 časova na Enfildu.





Kolmen je ove sezone neizostavni član startne postave Evertona koji je bio zamenjen na samo JEDNOJ ligaškoj utakmici (protiv Mančester junajteda). Ipak, "karamele" će morati u nastavak sezone bez njega, a kapiten tima Fil Jagijelka poručuje da će Kolmenova povreda biti dodatna motivacija za celu ekipu.

"Šejmus bi to hteo od nas, da odigramo dobro i da obezbedimo dobar rezultat. Razmišljaćemo o njemu i u subotu. Siguran sam da će biti kraj TV-a i da će navijati za nas. Želimo da izađemo na teren i da odigramo dobro, a bilo bi veoma lepo ako bismo uspeli da pričamo sa njim pre utakmice", rekao je Jagijelka.

Devet utakmica pre kraja prvenstva, Everton zauzima sedmu poziciju na tabeli, sa dva boda manje (i dve utakmice više) od petoplasiranog Mančester junajteda.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC