• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin video poraz "orlića" u Slovačkoj

Autor mondo.rs

Mlada reprezentacija Srbije odmerila je snage sa još jednim učesnikom predstojećeg EURO 2017. Slovaci vodili 2:0, Milinković-Savić dao počasni gol.

 Muslin video poraz "orlića" u Slovačkoj Izvor: MN PRESS

Pobeda i poraz U-21 selekcije Srbije u prvoj akciji pod vođstvom Nenada Lalatovića!

Posle 2:0 protiv Švedske, aktuelnog prvaka Evrope, na neutralnom terenu u Marbelji, "orlići" su u utorak kao gosti izgubili od Slovačke.

Na stadionu Nacionalnog trening centra u Senjecu, u prisustvu selektora "A" tima Slavoljuba Muslina i predsednika FSS Slaviše Kokeze, Slovačka - Srbija 2:1 (0:0)!

Domaćin je u razmaku od tri minuta stekao vođstvo od 2:0 (Beneš 58, Zrelak 61), a naš tim je četiri minuta kasnije odgovorio golom Sergeja Milinković-Savića, za koji se pokazalo da je bio samo počasni.

Lalatović je za razliku od prethodne utakmice, kada je Srbija nastupila u najjačem sastavu, startnu postavu bazirao na igračima iz domaćih klubova.

Nekolicini lidera ove generacije, igračima velikih evropskih klubova, dao je šansu u drugom poluvremenu, a za analizu je zašto smo oba gola primili kada je igrala "na papiru" kvalitetnija ekipa od početne.

Igrali su: Vanja Milinković-Savić (od 46' Manojlović), Antić, Milenković (od 46' Lazić), Maraš, Filipović, Zdjelar (od 32' Maksimović), Lukić (od 46' Grujić), Simić (od 46' Živković), Meleg (od 62' Sergej Milinković-Savić), Plavšić i Đurđević.

"Orlićima" je ovo bio poslednji test pred EURO 2017, koji se u Poljskoj održava u drugoj polovini juna. Tamo će se u prvoj fazi nadmetati sa Portugalom, Španijom i Makedonijom, dok su Slovaci u grupi sa Švedskom, Engleskom i selekcijom domaćina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC