• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjaca povređen, Perišić ljut na Šukera...

Autor mondo.rs

Epilog meča Hrvatske i Estonije, iz kog "kockasti" ništa nisu dobili.


Reprezentacija Hrvatske iskoristila je slobodan FIFA termin u reprezentativnoj pauzi kako bi odigrala prijateljsku utakmicu sa Estonijom, ali ništa, sem tri gola u mreži, nije dobila u Talinu.

POVEZANE VIJESTI


"Vatreni" su prvi gol primili još u 57 sekundi igre, a do kraja meča još dva gola su završila iza leđa golmana Kalinića, ali daleko od toga da je poraz u prijateljskom meču najgora stvar koja je zadesila Anta Čačića i reprezentaciju Hrvatske.

Mnogo gora se desila u 60. minutu kada je na travu pao Marko Pjaca i zatražio izmenu zbog teže povrede kolena, zbog čega će verovatno besni biti iz njegovog kluba Juventusa.

Besan je bio i Ivan Perišić, jedan od najboljih fudbalera Hrvatske.

Momak koji u dresu "vatrenih" uvek daje 200%, i pripada onoj retkoj grupi fudbalera koji uvek bolje deluju kada igraju za nacionalni tim, a ne za klub, osuo je paljbu po predsednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davoru Šukeru što je dogovorio jedan ovakav meč.

"Ovo na čemu smo mi danas igrali i u kakvim smo uslovima igrali stvarno nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom poručio bih i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uslove za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan...", kazao je fudbaler Intera koji je na meti Mančester junajteda.

Ofanzivac je dodao i da to ipak nije nikakav izgovor za slabu partiju reprezentacije koja tri gola nije primila još od mečeva sa Meksikom i Brazilom na Mundijalu 2014. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC