• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drogba ima novi klub - sopstveni

Autor Anadolija

"U isto vrijeme ću biti vlasnik ali i fudbaler kluba. Jasno mi je da je to nesvakidašnja situacija, ali za mene predstavlja izazov. Ovo je bitna priprama za nastavak moje karijere", poručio Drogba.

 Bivši fudbalski reprezentativac Obale Slonovače Didije Drogba potpisao je ugovor s američkim klubom Feniks Rajzing  iz američke druge lige (USL), kojim je postao suvlasnik, a istovremeno i fudbaler.

Ovu informaciju Drogba je podijelio na društvenim mrežama, gdje je napisao kako će biti i menadžer i fudbaler kluba Feniks Rajzing.

"U isto vrijeme ću biti vlasnik i fudbaler kluba. Jasno mi je da je to nesvakidašnja situacija, ali za mene predstavlja izazov. Ovo je bitna priprema za nastavak moje karijere", poručio je Drogba, koji je na korak ulaska u petu deceniju života.

Didije Drogba (39) je profesionalnu fudbalsku karijeru započeo u Le Manu, pa je nastupao za klubove Gengamp, Marsej, Čelsi, Šangaj Šenhua, Galatasaraj i Montreal Impakt. Zlatno doba njegove karijere zasiguno je Čelsi za koji je odigrao 254 utakmice i postigao 121 pogodak. Osim toga, Droga je zabilježio i 104 nastupa i 65 golova za nacionalni tim Obale Slonovače.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC