• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo ljut na napadače

Autor mondo.rs

"Oni koji je trebalo da reše utakmicu to nisu uradili", ljut je Portugalac.

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo kritikovao je lošu igru svojih napadača u remiju protiv Anderlehta, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evropa.

Mančester junajted je u četvrtak odigrao 1:1 protiv Anderlehta u Belgiji. Engleski tim poveo je u 36. minutu golom Henrika Mhitarjana, a konačan rezultat postavio je Leander Dendonker u 86. minutu, iz prvog šuta domaćih u okvir gola.

"Da sam odbrambeni fudbaler Mančester junajteda bio bih veoma uznemiren igrom svojih napadača. Defanzivci su obavili ozbiljan posao, a oni koji je trebalo da reše utakmicu, to nisu uradili", izjavio je Portugalac posle još jednog od brojnih remija "crvenih đavola" ove sezone.

Gosti su imali 16 šuteva ka golu rivala, ali su realizovali samo jedan.

U poređenju sa konkurentima za prva četiri mesta na tabeli Premijer lige, Mančester junajted pričično zaostaje, pošto je postigao 46 golova, dok su Čelsi, Totenhem, Liverpul, Mančester siti i Arsenal svi dali više od 60 golova.

Najbolji strelac "crvenih đavola" je Zlatan Ibrahimović sa 28 golova u svim takmičenjima, dok su još jedino Mhitarjan i Huan Mata postigli dvocifren broj pogodaka.

"U Belgiji smo imali isti problem. Kontrolisali smo igru, imali smo šanse, ali nismo postigli dovoljno golova. Na mom lošem engleskom jeziku ne mogu da nađem bolju reč nego 'aljkavo'. Moramo da igramo mnogo ozbiljnije. Ako saberete igru dvojice ili trojice naših napadača, nećete izvući mnogo. Markus Rašford, Džes Lingard, Zlatan Ibrahimović i Entoni Marsijal, svi oni su igrali slično", naveo je Murinjo.

Portugalac je odlučio da u Brisel ne vodi Vejna Runija, a iskusni napadač ove sezone što zbog povreda, što zbog odluka trenera, odigrao je svega 31 utakmicu u svim takmičenjima, u kojima je dao samo pet golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC