• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika pobeda Fulama i Jokanovića!

Autor mondo.rs

Tim srpskog trenera u Noriču sa igračem manje osvojio sva tri boda, ali je i dalje ispod željenog šestog mesta na tabeli Čempionšipa.

Ekipa Fulama kao gost je pobedila Norič rezultatom 1:3 (0:1) i četiri kola pre kraja zadržala realne šanse da se plasira u plej-of za popunu Premijer lige.

Izabranici Slaviše Jokanovića zauzimaju sedmo mesto na tabeli Čempionšipa, sa dva boda manje od Šefild Vednzdeja, koji je golom u finišu utakmice savladao Kardif (1:0).

Fulam je protiv Noriča odlično započeo "pakleni" finiš sezone, s obzirom na to da ga čekaju okršaji samo sa timovima iz gornjeg dela tabele, uključujući gostovanja Hadersfildu i Šefildu, koji su trenutno u zoni plej-ofa.

Norvežanin Štefan Johansen doveo je crno-bele u vođstvo već u petom minutu, ali je pred kraj prvog poluvremena Kris Martin napravio Jokanoviću problem, pošto je zbog udaranja laktom zaradio crveni karton.

Uprkos tome, Fulam je u 48. minutu iz penala povećao na 0:2 i u narednih pola sata imao tri boda u "prtljagu" za London.

Komotnu prednost gosti su imali do 76. minuta, kada je Kameron Džerom doveo "kanarince" na 1:2, da bi Togoanac Flojd Ajite u 89. postavio konačnih 1:3, svojim četvrtim golom u poslednja tri kola.

Dva prvoplasirana tima direktno će se plasirati u Premijer ligu, dok će naredna četiri u doigravanje. Polufinala će se igrati u dva meča, a finale, po tradiciji, na Vembliju.

Podsećamo da je Slaviša Jokanović pre dve sezone uveo Votford u elitno društvo, ali nije dobio poverenje da predvodi ekipu protiv najjačih timova Engleske, već je tokom leta angažovan Španac Kike Sančez Flores.

TABELA POSLE 42. KOLA: Brajton 89, Njukasl (-1) 84, Hadersfild (-1) 77, Reding (-1) 73, Lids (-1) 72, Šefild Vednzdej (-1) 72, Fulam 70, Derbi 62, Preston 61, Norič 60...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC