• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan se kocka u subotu

Autor mondo.rs

Real Madrid otputovaće u kombinovanom sastavu na važno prvenstveno gostovanje.

Zidan se kocka u subotu!

Real Madrid putuje na gostovanje Sportingu bez Kristijana Ronalda, Gereta Bejla, Karima Benzeme i prvog golmana, Kejlora Navasa.

Trener lidera Primere, iznenadio je mnoge kada je pročitao spisak imena igrača koji će biti u konkurenciji za tim, jer u sastavu neće biti ni Pepe i Rafael Varan (povrede), kao ni Dani Karvahal, koji će propustiti meč suspenzije.

Dok je za Bejla poznato da će mirovati zbog povrede lista, sasvim je jasno da će Francuz samo odmarati Ronalda posle njegove impresivne partije u Minhenu.



Španski "AS" podsetio je u najavi ove utakmice da je Zidan već rekao da će Ronalda češće čuvati i to je već uradio protiv Leganesa, Deportiva, kao i u Kupu kralja. Evo šta je o tim pauzama rekao sam Kristijano:

"To je nešto o čemu smo trener i ja doneli odluku. Pripremam se da budem na najboljem nivou u poslednjih mesec i po sezone. Prethodnih sezona dočekivao sam kraj na svojim krajnjim granicama, a ponekad i sa povredama".



U takvoj situaciji, Zidan je odlučio da u ovom trenutku veću pažnju posveti revanšu protiv Bajerna (utorak, 20.45, TV Arena sport) od borbe u domaćem prvenstvu, gde Real ima tri boda više i odigranu utakmicu manje od Barselone.

Duel u Hihonu počeće u subotu u 16.15 časova, a 32. kolo Primere počelo je u petak, ubedljivom pobedom Atletik Bilbaa nad Las Palmasom

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC