• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serija A: Interu i Romi po bod

Ista meta, isto odstojanje. Vodeći dvojac Serije A osvojio je po bod u 31. kolu.

 Serija A: Interu i Romi po bod Izvor: MONDO

Inter je u derbiju na "Olimpiku" remizirao sa Laciom 1:1, a identičan rezultat Roma je ostvarila na gostovanju Kaljariju.

Inter je odlicno započeo meč, rano došao do vodjstva, pa se nakon prvog dela igre činilo da će uknjižiti nova tri boda. Šampion Italije je do prednosti stigao u 11. minutu, a pogotku je prethodila akcija Stankovića i Maikona. Srpski reprezentativac prograo je Brazilca na desnoj strani, koji je nakon ulaska u kazneni prostor domaćih pravovremeno uposlio Krespa, koji je nemetan lagano ćušnuo loptu u nebranjenju mrežu.

Lacio je u drugom poluvremenu zaigrao znatno ofanzivnije, a plod takve igre stigao je na isteku sata igre, kada je nakon sjajnog pasa Ledezme u strelce upisao kapiten "nebeskoplavih" Tomazo Roki.

Izjednačenje kao da je dalo krila domaćim igračima. Lacio je u dva navrata bio na pragu vodjstva. Prvo u 63. minutu, kada silovit šut Valona Behramija krajnjim naporom zaustavio Žulio Cezar, a zatim i sedam minuta pre kraja susreta, kada je posle udarca Osmana Daboa Brazilac već bio savladan, ali se na putu lopti isprečila prečka.

Roma je nakon velike borbe stigla do boda na Sardiniji. Oba gola postigli su gostujući fudbaleri. Bezazlenu akciju Zede u vodjstvo Kaljarija pretvorio je Ferari, koji je nespretno intervenisao i zatresao sopstvenu mrežu. Izjednačenje "vučici" doneo je u poslednjem minutu prvog dela kapiten Frančesko Toti.


REZULTATI 31. KOLA:
Kaljari - Roma 1:1
(Ferari 2ag. - Toti 45)
Lacio-Inter 1:1
(Krespo 11 - Roki 60)

Nedjelja:
Milan - Atalanta
Katanija - Torino
Empoli - Sampdorija
Djenova - Redjina
Juventus - Parma
Livorno - Siena
Udineze - Fiorentina
Napoli - Palermo

Tabela: Inter 69, Roma 65, Juventus (-1) 58, Fiorentina (-1) 53, Milan (-1) 49, Udineze (-1) 47, Sampdorija (-1) 46, Djenova (-1) 39, Atalanta (-1) 38, Lacio 38, Napoli (-1) 37, Palermo (-1) 36, Sijena (-1) 35, Torino (-1) 31, Katanija (-1) 29, Parma (-1) 29, Kaljari 29, Livorno (-1) 28, Redjina (-1) 27, Empoli (-1) 26.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC