• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMERA: Kiks Barse, Viljareal drugi

Barselona je nastavila da igra po sistemu toplo-hladno. U premijernom meču 30. kola španske Primere Katalonci su bodove ostavili Betisu - 3:2.

 PRIMERA: Kiks Barse, Viljareal drugi  Izvor: MONDO

Barsa je u Sevilji u utakmici sa dva potpuno različita poluvremena prokockala prednost od dva gola i još jednom ove sezone pružila priliku Realu da stekne osetniju prednost.

"Kraljevski klub", koji u nedelju dočekuje Sevilju, ima 62 boda, četiri više od najvećeg rivala, odnosno tri više od Viljareala, koji je u drugoj utakmici subotnjeg programa pregazio Atletiko Madrid - 3:0.

Golovima Kazorle i Nihata u finišu prvog, odnosno turskog internacionalca desetak minuta pre kraja drugog poluvremena "žuta podmornica" stigla je do pobede, kojom se umešala u borbu za šampionsku titulu.

Na stadionu "Manuel Ruiz de Lopera" duel je počeo obećavajuće po goste. Bojan Krkić je svojim osmim golom u sezoni, već u 13. minutu, doveo Barsu u vodjstvo, da bi samo dva minute kasnije Samjuel Eto duplirao prednost Katalonaca.

Barsa je u potpunosti dominirala u prvom poluvremenu, u kojem je loptu kontrolisala čak 70 odsto vremena, medjutim, sav njihov trud pao je u vodu u nastavku utakmice.

Betis se golom Edua na asistenciju Sobisa vratio u meč u 63. minutu, posle čega su domaći nastavili sa napadima, a ofanzivu su materijalizovali petnaestak minuta pre kraja, kada je sudija Alvarez upro prstom na "belu tačku" nakon što je Odonkor srušen u šesnaestercu.

Šut Edua sa penala brani Valdez, ali grešku svog saigrača ispravlja Huanito koji poravnava na 2:2, da bi se samo dva Edu iskupio za promašaj i svojim drugim golom na utakmici doneo potpuni preokret domaćima.

Fudbaleri Betisa tako su na pravi način iskoristili poklon španske fudbalske federacije koja im je dozvolila da dočekaju Barselonu na svom stadionu i pored suspenzije ovog objekta.

Stadion Betisa je suspendovan na dve utakmice zbog incidenta na meču protiv Atletik Bilbaoa, ali je nacionalni Disciplinski komitet sporta usvojio žalbu zeleno-belih, koji su tražili odlaganje kazne.

REZULTATI 31. KOLA:
Betis - Barselona 3:2 (0:2)
(Edu 63', 78', Huanito 76' - Krkić 13', Eto 15')

Viljareal - Atletiko Madrid 3:0 (2:0)
(Kazorla 39', Nihat 43', 66')

U NEDELJU
Almerija - Levante
Espanjol - Rasing
Hetafe - Osasuna
Rekreativo - Atletik Bilbao
Valensija - Majorka
Valjadolid - Saragosa
Deportivo - Mursija
Real Madrid - Sevilja

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC