• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Orlovi: I u Alžiru na pobjedu!

Fudbalski reprezentativci Srbije ponovo u Kovilovu, na okupljanju pred prijateljski meč u Alžiru. Bošku Jankoviću 26. rođendan.

 Orlovi: I u Alžiru na pobjedu! Izvor: MONDO

Alžir je u "majstorici" protiv Egipta uspio da se plasira na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Veliki uspjeh "pustinjskih lisica" koji su i na Afričkom kupu nacija pokazali da imaju kvalitetnu ekipu.

A već u srijedu i ljubitelji fudbala u Srbiji mogu da se uvjere u to kakav fudbal igraju Alžirci, jer će biti domaćini "orlovima", koji su se u ponedjeljak okupili u staroj bazi - Kovilovu.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!

Iako je riječ o prijateljskoj utakmici, srpski fudbalski reprezentativci žele da nastave niz dobrih rezultata. U Alžiru će ih čekati pun stadion, jer su sve karte rasprodane.

"Ovo će biti prilika da odigramo jednu ozbiljnu utakmicu i da se ponovo družimo poslije jedne pauze", rekao je napadač Ajaksa Marko Pantelić.

Fudbaler moskovskog CSKA Miloš Krasić gledao je Alžirce na nedavnom Afričkom kupu nacija i smatra da imaju odlične pojedince. "Ali, vjerujem da ćemo mi pokazati svoj kvalitet i idemo na pobjedu", poručio je plavokosi "Džekson".

Lijevi bek Aleksandar Kolarov o predstojećem duelu je razgovarao sa saigračem iz rimskog Lacija i reprezentativcom Alžira Muradom Megnijem.

"On neće igrati zbog povrede, ali mi je rekao da su Alžirci ludi za fudbalom, posebno pošto su se poslije dugo vremena (posle 1986. godine) plasirali na Svjetsko prvenstvo", rekao je Kolarov.

Novinarima je govorio i o tome šta su Italijani razmišljali uoči žrijeba za Mundijal a to možete pogledati na našem web portalu www.mondo.rs

Boško Janković smatra da prijateljskih utakmica više nema u savremenom fudbalu i da je svaki meč zapravo takmičarski.

"Očekuje nas pun stadion, bučna publika, ai na to smo i mi navikli. Zato i ne treba da ovaj meč shvatimo kao prijateljski, već kao takmičarski. Da u velikom stilu krenemo ka Mundijalu", naveo je Janković, koji je u ponedjeljak napunio 26 godina.

"Poželio sam da me zaobiđu povrede zbog kojih nisam igrao prethodnih šest mjeseci. Zdravlje nam je svima i najbitnije. Mnogo mi je značio ovaj poziv selektora sada. Mundijal je veliki motiv. Sada samo želim da što više igram, kako bih se što prije vratio u ritam", dodao je.

Riječi hvale za selekciju Alžira imao je i štoper Čelsija Branislav Ivanović.

"Dobra su ekipa, posebno kao kolektiv. Mnogo su opasni kada igraju kao domaćini. Ali zato ovo i jeste pravi izazov. Zato i treba da nastavimo tamo gdje smo stali prošle godine", rekao je Ivanović pred duel u srijedu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC