• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slišković: Osluškivaćemo meč iz Krupe na Vrbasu

Autor mondo.ba

Trener Zrinjskog Blaž Slišković zadovoljan je trijumfom nad Sarajevom (3:2) u derbiju osmog kola Lige za šampiona Bosne i Hercegovine.

 Blaž Slišković poslije Zrinjski - Sarajevo 3:2 Izvor: Samir Cacan/MONDO

"Plemići" su savladali bordo tim u Mostaru i otpisali ga iz trke za šampiona BiH - 3:2 (1:1).

"Nismo zadovoljili ni mi ni Sarajevo u prvih pola sata, a onda se otvorila utakmica nakon našeg gola i njihovog izjednačenja. Naravno, morali smo u drugom poluvremenu krenuti na sve ili ništa, ponovo smo poveli, gosti opet izjednačili, ali mislim da smo zasluženo postigli i treći gol, odnosno stigli do pobjede. Bili smo za nijansu bolji i pokazali veliko htijenje i zalaganje", izjavio je popularni Baka nakon trijumfa.

Mostarci sada zaostaju jedan bod za liderom na tabeli Željezničarom, koji u nedjelju igra meč protiv Krupe u banjalučkom predgrađu.

"Osluškivaćemo dešavanja sa utakmice u Krupi na Vrbasu, pronaćićemo način da pogledamo meč, ali nije suština u tome šta će se dogoditi sutra između Krupe i Željezničara, već hoćemo li mi biti prvi, drugi ili treći na kraju. To sam rekao svojim momcima jer nije isto biti šampion, na drugom ili trećem mjestu. Naše je da gledamo samo sebe i probamo da dobijemo Radnik u Bijeljini, a potom i Slobodu u Mostaru i krunišemo pod navodnicima uspješnu sezonu", dodao je Slišković.

Njegov kolega sa klupe Sarajeva Mehmed Janjoš je bio isključen u 22. minutu zbog prigovora sudiji Elvisu Mujiću iz Banovića, pa je izjavu poslije meča dao njegov pomoćnik Senad Repuh.

"Bila je to vrlo dobra utakmica u kojoj nije bilo puno šansi, a bilo je puno golova. To znači da je realizacija dobra. Na našu nesreću, Zrinjski je postigao gol više i ja im čestitam. Želim Zrinjskom mnogo sreće u nastavku borbe za prvaka BiH, a mi se okrećemu Kupu BiH u kojem želimo do trofeja", rekao je Repuh.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC