• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Možda Partizan "premira" sudije

Lukić odgovorio Đuriću: "Ne bih se začudio da Partizan 'premira' i sudije." Na pomolu javni rat između "vječitih".

 Lukić: Možda Partizan "premira" sudije Izvor: MONDO

Predsjednik Crvene zvezde, Vladan Lukić, odgovorio je svom kolegi iz Partizan Draganu Đuriću povodom njegove izjave da su mu predstavnici nekoliko superligaških klubova rekli da su oštećeni protiv Zvezde.

"Kao predsjednik Crvene zvezde i bivši fudbaler sve primjedbe i sva zapažanja o fudbalu svog kolege iz Partizana Dragana Đurića sa pažnjom čitam. Đurić je proslavljeni fudbaler, koji je odigrao stotine utakmica za Partizan i reprezentaciju i kao takav se sigurno razumije u fudbal"
, ironično je počeo prvi čovjek crveno-bijelih.

"Toliko o Đuriću i njegovom zapažanju 'da sudije rade za Zvezdu'. Kada se ima tri puta skuplji tim, a zaostaje se na tabeli svako opravdanje je dobrodošlo"
navodi Lukić.

Predsjednik Crvene zvezde rekao je da mu je vrlo zanimljiva izjava Đurića u kojoj priznaje da je sa ljudima iz Jagodine, Rada, OFK Beograda i BSK pričao o utakmicama koje je protiv njih igrala Zvezda.

"Ovo priznanje će vjerovatno otkriti ono o čemu se u čaršiji ‘šuška’ – kako Partizan prije svake utakmice tajno premira Zvezdine protivnike i više se bavi Zvezdinim utakmicama nego svojim."

Lukić ističe da ga ne bi čudilo da Partizan "premira" i sudije.

"Poslije ovoga, ne bi me začudilo da to rade i sa sudijama. Ima se, može se. Na sreću, Đurića, Zvezda je pobijedila te njegove pulene koji mu se žale poslije utakmica sa nama, pa je bar na tim premijama uštedio pare", dodao je Lukić.

Predsjednik Zvezde otkrio je i na čije ime je bilo upućeno njegovo saopštenje pred početak šampionata.

"Đurićeva izjava samo potvrđuje ono o čemu sam pričao dva dana prije početka prvenstva - da su se cijele zime ozbiljno organizovali i pripremali kako da sruše Zvezdu ovog proljeća, a da je prvi dio njihovog plana - omalovažavanje svakog uspjeha kako bi se Zvezda prvo medijski satanizovala. Zato je neophodno da svi Zvezdaši stanu uz svoj klub i odupru se svima njima."

Lukić sumnja i u regularnost prošlog prvenstva kada je Partizan osvojio titulu.

"Kad već druge lažno optužuje trebalo bi da se seti jednog svog marifetluka o kome pričaju ‘vrapci na grani’. Kako je to Partizan prošlog proljeća u trenutku kada je već obezbijedio titulu lagano na svom stadionu izgubio od Jagodine i tako ovom timu omogućio da ostane u Superligi? I da li je tačno da nijedna kladionica u zemlji nije primala uplate na tu utakmicu?"

Lukić je na kraju zaključio da je "Bitka za Zvezdu u toku", dok je predsjedniku Partizana Draganu Đuriću poručio "da ne uzima više Zvezdu u usta i da na taj način prestane da traži objašnjenje za svoje neuspjehe i da prestane da troši 'pare' na Zvezdine protivnike".

(MONDO, - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC