• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Vidić nije otputovao u Alžir

"On se vraća poslije duge pauze (zbog povrede). To je zajednička odluka", rekao je selektor Radomir Antić uoči polijetanja za Alžir.

 Nemanja Vidić nije otputovao u Alžir Izvor: MONDO

"Odlučili smo da Nemanja, po dogovoru od ranije, ostane, odnosno da ne učestvuje u ovoj utakmici. On se vraća poslije duge pauze (zbog povrede). To je zajednička odluka", rekao je selektor Antić.

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u utorak u Alžir, gde će već u sredu od 19.15 odigrati prijateljski meč sa selekcijom te zemlje u sklopu priprema za Mundijal narednog ljeta.

Snagu i mogućnosti Alžiraca neće upoznati Nemanja Vidić, koji je u dogovoru sa selektorom Radomirom Antićem odustao od puta u zemlju na sjeveru Afrike.

"Odlučili smo da Nemanja, po dogovoru od ranije, ostane, odnosno da ne učestvuje u ovoj utakmici. On se vraća posle duge pauze (zbog povrede). To je zajednička odluka", rekao je Antić pre ukrcavanja na avion.

"Što se tiče ostalih, za sada smo svi u redu, raspoloženje je na nivou", dodao je selektor.
Poslije Vidićevog odustajanja, Srbiju će na stadionu "5. jul" predstavljati sledeći igrači:

GOLMANI: Vladimir Stojković (Vigan), Željko Brkić (Vojvodina).

ODBRANA: Branislav Ivanović (Čelsi), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Aleksandar Kolarov (Lacio), Ivica Dragutinović (Sevilja).

SREDINA: Dejan Stanković (Inter), Nenad Milijaš (Vulverhempton), Gojko Kačar (Herta), Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Radosav Petrović (Partizan), Boško Janković (Đenova), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Zoran Tošić (Keln), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Milan Jovanović (Standard Lijež).

NAPAD: Nikola Žigić (Valensija), Danko Lazović (PSV Ajndhoven), Marko Pantelić (Ajaks) i Dejan Lekić (Crvena zvezda).

"Imali smo radni sastanak, imali smo trening, imali smo zaista uživanje u poseti predsednika (Srbije Borisa Tadića) i to smatramo velikom podrškom", prokomentarisao je Antić.

"Što se tiče Alžira, biće to prava provera. Skoro svi igrači Alžira su prošli francusku školu. Čvrsti momci, dobra utakmica, najava punog stadiona... Imaćemo sve uslove da budemo na nivou kakav očekujemo", zaključio je Antić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC