• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Hvala Fergusonu, neću ga dostići

Autor mondo.rs

Menadžer Arsenala nije odgovorio na pitanje da li će ostati u klubu još sezonu ili dve, ali još pet sigurno neće.

Potencijalni odlazak Arsena Vengera, s obzirom na to da mu ugovor ističe ovog leta, tokom cele sezone je bio jedna od glavnih tema vezanih za Arsenal.

Tako je bilo i u sredu, na konferenciji za novinare francuskog stručnjaka pred finale FA kupa protiv Čelsija (subota, 18.30).

Menadžer Arsenala tom prilikom se zahvalio nekadašnjem rivalu, ser Aleksu Fergusonu, koji ga je uzeo u zaštitu od kritika nakon što su "tobdžije" zauzele peto mesto u Premijer ligi.

"Njegove reči su dobrodošle, jer on zna koliko je težak ovaj posao. Uostalom, ser Aleks je možda i najveći menadžer engleskog fudbala svih vremena", izjavio je Venger.

"Poštujem sve što je uradio u fudbalu, pogotovo 26 godina neprekidnog rada u Mančester junajtedu, po čemu ga sigurno neću dostići".

Venger (67) privodi kraju 21. uzastopnu sezonu na klupi Arsenala, a klub je u poslednjih 19 bio standardni učesnik Lige šampiona, na šta je prošlog vikenda definitivno stavljena tačka.

Upitan da li će ostati u klubu bar 22 ili 23, ako već neće 26 godina, Venger se isprva zbunio, a onda rekao da trenutno ne može da odgovori na to pitanje.

Uprava kluba odavno mu je ponudila novi, dvogodišnji ugovor, a dobro upućeni veruju da će i dalje biti tu makar do sledećeg leta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC