• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džo Kol: Bane Ivanović je igrač sezone!

"Mislim da Ivanović igra fantastično! Ako ću iznijeti mišljenje o nekom od saigrača, to će onda biti Ivanović", rekao je fudbaler Čelsija Džo Kol.

 Džo Kol: Bane Ivanović je igrač sezone! Izvor: MONDO

Dok kapiten Čelsija Džon Teri prolazi kroz bračnu, ali i krizu forme, a desni bek Žoze Bosingva suočava se sa operacijom i dugim oporavkom od povrede, sve više stvari u defanzivnoj igri londonskog kluba zavisi od Branislava Ivanovića.

A, Bane svoje zadatke obavlja "fantastično". Bar tako misli njegov kolega iz ekipe, Džo Kol.

"Mislim da Ivanović igra fantastično za nas! Ako ću iznijeti mišljenje o nekom od saigrača, to će onda biti Ivanović. On je sjajan igrač za Čelsi. Biću iskren, mislim da je on najbolji igrač sezone", rekao je Kol za britanske medije.

Kol smatra da Ivanović i njegov kolega ne lijevom boku, iako trenutno povrijeđeni Ešli Kol, imaju kvalitete i u odbrani i u napadu.

"Danas ima mnogo bekova, koji sve češće igraju kao krila. Pogledajte samo Ešlija Kola i Branislava Ivanovića u našem timu... Oni su ofanzivno dobri koliko i većina krilnih napadača u Premijer ligi i ja to smatram kompletnim fudbalerima", rekao je Kol, kojeg ovih dana očekuju pregovori oko produžetka ugovora sa Čelsijem.

S druge strane, Teri se ne može pohvaliti dobrim igrama. Njegove loše intervencije i postavljanja, koštala su ekipu protiv Evertona, Intera i Mančester sitija. Čelsi je doživieo tri uzastopna poraza, a mnogo toga ide na račun "švalera" Terija.

"Ovih nekoliko loših rezultata, nažalost, znače da sam ja igrao loše", rekao je Teri, koji je predmet zabave na stranicama žute štampe, ne samo u Velikoj Britaniji.

"Ali, zadovoljan sam igrom u dresu reprezentacije protiv Egipta. Važno mi je što sam odigrao dobro", našao je razlog za optimizam smijenjeni kapiten Engleske.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC