• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grizman "ispalio", Junajted se prestrojava

Autor mondo.rs

Francuski napadač jasno je nagovijestio da će ostati u Atletiku, a na Old Trafordu su se okrenuli realizaciji drugih ciljeva.

Antoan Grizman (26) bio je "viđen" kao jedno od glavnih pojačanja Mančester junajteda za novu sezonu, ali se u četvrtak sve preokrenulo, kada je Sud za sportsku arbitražu odbio žalbu Atletiko Madrida i ostavio na snazi zabranu dovođenja igrača u ljetnom prelaznom roku.

Francuski golgeter ubrzo je na svom Twitter profilu napisao "Sada više nego ikad, Atletiko, svi zajedno", kao nagovještaj ostanka u klubu.



Španski transfer ekspert Gijom Balag napisao je u svom komentaru na sajtu "Skaj sports" da je Grizman ranije obećao Mančester junajtedu da će doći, pod uslovom da se klub plasira u Ligu šampiona, kao i da su "crveni đavoli" bili spremni da ponudom od 100 miliona evra aktiviraju izlaznu klauzulu iz ugovora sa Atletikom.

Osvajač Lige Evrope, tvrdi isti izvor, brzo se pomirio sa neuspjehom i okrenuo drugim "metama".

Dok Junajtedova legenda Brajan Robson savjetuje Žozea Murinja da dovede Aleksisa Sančeza iz Arsenala, jer vjeruje da Čileanac može da postane ono što je Robin van Persi bio ser Aleksu Fergusonu, list "Indipendent" piše da su na najužoj listi želja Romelu Lukaku (Everton), Alvaro Morata (Real) i Andrea Beloti (Torino).

Italijanski mediji, pak, pišu da bi pored ofanzivnog "veziste" Ivana Perišića (Inter) na Old Traford mogao golgeter Liona Aleksandr Lakazet, kao i štoper Benfike Viktor Lindelof, koji se i ranije pominjao kao potencijalno pojačanje zadnje linije Murinjovog tima.

Perišić i Lakazet koštali bi ukupno 110 miliona evra, dok cijena švedskog defanzivca iznosi 35 miliona evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC