• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real će pobediti čak iako Ronaldo ode

Autor mondo.rs

Ponuda koju je Real navodno dobio za 32-godišnjeg napadača iznosi oko 180 miliona evra. Čini se da šampion Evrope ima pravi momenat za prodaju najboljeg igrača.

Kristijano Ronaldo odlazi iz Real Madrida?

"Sve je moguće", upravo je tim rečima slavni napadač odgovorio portuglaskim novinarima na pitanje da li postoji mogućnost da ovog leta napusti "kraljevski klub".

Samo je jedno sigurno - Real će profitirati. I to lepo...

Ako Ronaldo ostane i dalje će imati paklenog napadača, ako, s druge strane, napusti "Santjago Bernabeu", pored svih trofeja koje mu je doneo poslednjih osam godina, Real će inkasirati 180 miliona evra!

Portugalac ima ugovor sa šampionom Evrope do 2021, ali teško da će on biti ispoštovan do kraja. Ponuda ima mnogo, interesovanje je veliko i ako postoji idealan trenutak za prodaju Kristijana Ronalda, onda je to ovo leto.

Interesovanje su navodno pokazali Mančester junajted, Pari Sen Žermen, Monako i neki kineski klubovi.

Zanimljivo da su "crveni đavoli" na transferu Ronalda u Real zaradili u to vreme rekodrdnih 100 miliona evra, a sada su, skoro deceniju kasnije, spremni da plate 180 miliona, s tim što su najbolje godine sjajnog fudbalera definitivno pri zalasku.

Ronaldo je s Realom osvojio sve što je mogao pritom oborivš silne rekorde. Najbolji je strelac u istoriji kluba i neverovatno zvuči podataka da je postigao više golova nego što je odigrao utakmica - 406 pogodaka na 394 meča.

Osvojio je tri Lige šampiona, dve Primere, isto toliko trofeja Kupa kralja i FIFA Svetskog klupskog prevenstva, dok je po jednom bio pobednik evropskog i španskog Superkupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC