• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Javor tvrd orah, Zvezda na +5!

Partizan odigrao samo 0:0 protiv Javora, Zvezda ponovo ima veliku prednost na tabeli.

 JSL: Javor tvrd orah, Zvezda na +5! Izvor: MONDO

Da li je fudbalsko prvenstvo Srbije riješeno već poslije drugog kola u proljećnom dijelu sezone? Partizan je odigrao samo 0:0 protiv Javora na svom terenu, a Zvezda je pobijedila Rad na Banjici i otišla na pet bodova prednosti!

Ako crveno-bijeli poslije dve sezone vrate trofej u Ljutice Bogdana, trebalo bi najviše da zahvale ekipi iz Ivanjice, koja je protiv njihovog najvećeg rivala dva puta odigrala neriješeno.

Partizan je pred oko 4.000 svojih navijača imao inicijativu, napadao, ali i promašivao. Javor je došao u Beograd da ostvari povoljan rezultat, a mogao je čak i do tri boda da je iskoristio nekoliko prilika iz polukontri.

"Hoćemo pobjedu, hoćemo pobjedu" uzvikivali su navijači Partizana na poluvremenu, ali ih njihovi ljubimci nisu poslušali. Željeli su, ali je bedem Javora bio čvrst, a na golu odlični Damir Kahriman.

Zanimljiv transparent imali su navijači Partizana: "Moreira, Ćavi, Ilić, Inijesta, Mesi? Zajedno, naravno".

Pokušao je trener Patizana Goran Stevanović sa čak četiri špica u finišu meča (Dijara, Kleo, Mijić i Brana Ilić), ubacio je i Moreiru umjesto Saše Ilića, ali ništa.

Promašivao je Dijara (još nije dao gl u 2010. godini), šutirao je Moreira, odbrana Javora ili Kahriman blokirala, a u 70. minutu meča Kleo je propustio šansu utakmice kada je glavom sa pet metara šutirao pravo u golmana ivanjičke ekipe!

Najpreduzimljiviji u ekipi Partizana u prvom dijelu bio je Marko Lomić koji je nekoliko puta centrirao sa obje strane, ali napadači nisu bili u pravoj gol-šansi. Upravo je Lomić bio akter najbolje prilike za Partizan. U 36. minutu izveo je slobodan udarac sa desne strane, ali je Damir Kahriman bio na pravom mestu i boksovao je loptu.

U nastavku prava opsada gola Javora. Napadi sa oba boka, centaršutevi (koje je Kahriman uglavnom kupio kao kruške), šutevi pored ili preko gola, a potom u poslednjem minutu sudijske nadoknade još jedna velika šansa za Partizan. Mladen Krstajić je centaršutem pronašao Mijića, koji je odigrao povratnu do Moreire, Portugalac je prvi put bio izblokiran, lopta mu se vratila, ali lob odlazi preko gola.

Mršavih 0:0 i velike brige za Partizan u nastavku sezone...

PARTIZAN: Mladen Božović, Knežević, Lomić, Jovanović, Krstajić, Fejsa, Davidov (od 80. Brana Ilić), Tomić (od 52. Mijić), Saša Ilić (od 52. Moreira), Kleo, Dijara.

JAVOR: Kahriman, Milovanović, Milović, Ilić, Pavlović, Gogić, Cvetković, Nikitović, Petrov (od 58. Stojaković), Luković, Račić.

Izveštaj sa nedjeljnih utakmica pročitajte OVDJE

a sa subotnjih OVDJE

TABELA: Zvezda 46, Partizan 41, Spartak 29, Vojvodina 27, OFK Beograd 24, Jagodina 24, Smederevo 23, Metalac 21, Javor 21, Mladi radnik 19, Borac 19, BSK 19, Hajduk 17, Napredak 17, Rad 15, Čukarički 12.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC