• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lester neće promene: "Novi" menadžer je već tu

Autor mondo.rs

Prošlogodišnji šampion Engleske nije osetio potrebu da dovede novog šefa struke.

Osvajač titule Klaudio Ranijeri je otišao usred nokaut faze Lige šampiona, uz objašnjenja koja i jesu i nisu bila javno poznata, a njegov pomoćnik i naslednik Kreg Šekspir potom je radom do kraja sezone zadovoljio rukovodstvo.

Stoga, čelnici Lestera nisu želeli da po svaku cenu dovode novog menadžera, pa je u četvrtak i zvanično potvrđeno da će "lisice" ući u novu sezonu pod Šekspirovim vođstvom.

Izbrisavši engleskom stručnjaku titulu "vršilac dužnosti", Lester mu je ponudio (a on prihvatio) ugovor koji će isteći 30. juna 2020. godine.



U prošloj sezoni, Vardi, Mahrez i saigrači su se pod njegovim vođstvom trgli, odmah "vezali" četiri pobede i završili sezonu na 12. poziciji.

"Ovo mi je zaista uzbudljiva prilika za novu stazu u karijeri. Imam šansu da radim sa klubom i saradnicima kojima sam veoma privržen. Zahvalan sam gazdama i bordu direktora za njihovu veru i podršku", rekao je Šekspir posle potpisivanja ugovora.

Engleski trener, koji je pretodnih pet i po godina bio pomoćnik na King Pauer stadionu, rekao je da je već počeo da pravi plan za novu sezonu.

"Pripreme za početak su uveliko u toku, ali sada ih nastavljamo sa sigurnošću i uverenjem da smo spremni da se takmičimo na nivou koji klub kao što je Lester i zaslužuje", dodao je Šekspir. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC