• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda počela bez kapitena, prvi novajlija stigao!

Autor mondo.rs

Vladan Milojević prozvao je ekipu na početku priprema za novu sezonu.

 FK Crvena zvezda početak priprema za sezonu 2017/18 Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ
Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Sezona 2017/18 počela je u Ljutice Bogdana!

Novi trener Crvene zvezde Vladan Milojević prozvao je u petak 27 igrača na okupljanju pred prvi trening, a spisak imena koje je pročitao izazvao je, kao i uvek, veliku pažnju.

Osim opravdano odsutnih stranaca i reprezentativaca, crveno-beli su se očigledno rastali sa kapitenom Aleksandrom Lukovićem, jer njegovo ime nije uvršteno na listu prvotimaca.

Takođe, sudeći prema papiru, Zvezdu su napustili i napadači Predrag Sikimić i Petar Orlandić, kao i zadnji vezni Marko Poletanović, koji je završio pozajmicu i po svemu sudeći se vraća u Gent.

U prozvanoj grupi igrača, među kojima je i devet omladinaca, Milojević je pozdravio i iskusne Nenada Milijaša i Dušana Anđelkovića, što očigledno znači da će se na njih računati i u sledećoj sezoni. Opremu je takođe zadužio i prvi Zvezdin novajlija - Marko Gobeljić, ali i Marko Petković, koga će dojučerašnji član Napretka verovatno zameniti na "Marakani", s obzirom na to da mu ističe ugovor.

Spisak imena igrača koje je Milojević prozvao:

Damir Kahriman, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković (golman), Marko Petković, Stefan Milošević, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Andrija Luković, Nenad Milijaš, Marko Gobeljić, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić, Vanja Vučičević, Slavoljub Srnić, Milan Pavkov, Luka Adžić, Milan Senić, Stefan Ilić i omladinci Nemanja Stojić, Ivan Ilić, Luka Ilić, Lazar Romanić, Dejan Joveljić, Veljko Nikolić, Jug Stanojev, Slađan Rakić i Aleksa Terzić.

Na početku priprema se uz dozvolu kluba nisu pojavili stranci Mičel Donald, Damijan Le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Viveiros i Džon Ruiz, kao ni reprezentativci Filip Manojlović, Srđan Plavšić, Mihailo Ristić, Miloš Stojanović, Marko Mijailović, Gelor Kanga, Vladimir Jovović i Kalid Aučo.

Ekspedicija Crvene zvezde se neće dugo zadržati u Beogradu pošto se već u ponedeljak seli na Zlatibor gde će trenirati 12 dana, a prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope ih čeka već 29. juna.

Ekipu su na pre prvog treninga pozdravili predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i poslovni direktor Stefan Pantović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC