• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dajte mu koliko traži, samo ga ne puštajte!"

Autor mondo.rs

Legenda Arsenala Rej Parlor kumi i moli upravu kluba da ne prodaje Aleksisa Sančeza. Bajern sprema ponudu od 40 miliona evra.

Iz dana u dan sve su glasnije priče o tome da će napadač Arsenala Aleksis Sančez od leta igrati u drugom klubu. Poslednjih dana najviše se govori o seldibi u Mančester, ali i Juventus je u igri. Moguće i Bajern.

Eventualni odlazak Čileanca bio bi veliki udarac za Arsenal, jer je jedan od najboljih proteklih sezona. Arsenal je već ponudio Sančezu novi ugovor, kažu rekordan za taj klub, ali legenda "tibdžija" Rej Parlor smatra da to nije dovoljno.

"Klub mora da izađe u susret najvažnijim igračima i da im da onoliko koliko traže. Treba da razgovaraju sa Sančezom i pitaju ga: 'Koliko tražiš?' Ako njegov agent kaže da traži nedeljnu platu od 300.000 funti, treba da mu je daju. Arsenal je prošlu sezonu završio na petom mestu, a svi znamo da to nije dovoljno za klub kakav je Arsenal. Ako hoćeš da se ravnopravno nosiš sa Čelsijem, Mančester sitijem, Mančester junajtedom... onda moraš da zadržiš najbolje igrače", rekao je Parlor u intervjuu za "TalkSport".

Najnovija informacija, koju prenosi "Bild", glasi da minhenski Bajern sprema ponudu od 40 miliona evra za Sančeza, ali i prilično unosan ugovor za njega.

Piše se da je i Sančez želja Juventusa (koji je hteo da ga dovede i prošlog leta).

Trener Arsenala Arsen Venger tvrdi da ni Sančez, koji ima još godinu dana ugovor sa londonskim klubom, kao ni Mesut Ozil, neće napustiti klub ovog leta.

Sančez je došao u Arsenal iz Barselone 2014. godine za 35 miliona evra. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC