• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rikardinjo stigao, zvezdaši čekaju potpis

Autor mondo.rs

Krilni napadač iz Brazila doputovao u Beograd i očekuje se da uskoro potpiše za Crvenu zvezdu.

Rikardo Kavalkante Mendeš, poznatiji kao Rikardinjo, doputovao je u Beograd na završne pregovore sa Crvenom zvezdom. Svi detalji budućeg ugovora su,  zapravo, već dogovoreni, a u javnosti već danima kruži informacija da će doskorašnji krilni napadač moldavskog Šerifa zarađivati 360.000 evra godišnje.

Rikardinjo je po završetku prošle sezone, u kojoj je postigao 15 golova i imao 14 asistencija, postao slobodan igrač, tako da će ga crveno-beli angažovati bez obeštećenja.

Odmah po završenju lekarskih pregleda i potpisivanju ugovora, 27-godišnji Brazilac će se pridružiti novim saigračima na Zlatiboru, gde se ekipa Vladana Milojevića priprema za novu sezonu i utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koja je već 29. juna. 


Po dolasku iz Brazila, gde je igrao za Santo Andre i Mogi Mirim, Rikardinjo je 2011. pozajmljen poljskom Gorniku iz Lenčna, a zatim je prešao u Vislu, pa u Lehiju. U Šerifu je bio od 2013, uz kratkotrajnu pozajmicu Al Šarjahu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (2016. godine).

Ako (ili bolje reći kada) potpiše ugovor, Brazilac će postati treće pojačanje Crvene zvezde ovog leta. Pre njega su dovedeni desni bekovi Marko Gobeljić i Filip Stojković, a očekuje se da bi uskoro mogli da budu angažovani i vezista Goran Čaušić i levi bek Milan Rodić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC