• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović "prozvao" igrače Radnika

Autor mondo.ba

Fudbaleri Radnika u četvrtak su počeli pripreme za sezonu 2017/18 u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 FK Radnik počeo pripreme za sezonu 2017/18 Izvor: MONDO/Samir Cacan

Na prozivci trenera Mladena Žižovića se pojavilo 25 fudbalera, među kojima nema Edina Ademovića i Nemanje Zlatkovića, sa kojima nije produžena saradnja, a jedino novo ime zasad je Slaviša Radović, koji je ovog ljeta potpisao trogodišnji ugovor sa semberskim klubom.

POVEZANE VIJESTI

Kako je prenio klupski sajt, prvi dio priprema biće odrađen na Gradskom stadionu u Bijeljini, a početkom jula bijeljinski tim se seli na Kupres gdje će boraviti 10 dana, odraditi najvažniji dio priprema i što je najvažnije – odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

"Najveće pojačanje biće da sačuvamo postojeći igrački kadar, tako da u jednom dugotrajnom procesu napredujemo iz sezone u sezonu. Takođe, volio bih da bude što manje povrijeđenih igrača", rekao je trener Radnika.

Aleksandar Kosorić nije se pojavio na prozivci, pošto se nalazi u potrazi za inostranim angažmanom, ali ako ne uspije, realne su šanse da ostane u Radniku i naredne sezone.

Zasad nisu poznati rivali Radnika na pripremama na Kupresu.

"Na Kupresu ćemo odigrati dvije-tri prijateljske utakmice. Vraćamo se u Bijeljinu 11, eventualno 12. jula, gdje ćemo 15. odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, koja će ujedno biti i generalna proba. U potrazi smo za što boljim i što adekvatnijim protivnikom", dodao je Žižović.

Iako prelazni rok traje do kraja avgusta, osnovni cilj je da se što ranije završi sa dovođenjem pojačanja, a sigurno je samo da neće biti velikih i skupih jer je cilj da se prevashodno radi sa postojećim kadrom. U tim se vratio Jovo Kojić, koji je proljeće proveo na pozajmici u Olimpiku iz Sarajeva, kao i povrijeđeni Dušan Martinović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC