• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspekcija UEFA na „Grbavici“

Autor mondo.ba

Željezničar je u petak saopštio da je delegat Evropske fudbalske unije (UEFA) Nebojša Ivković zajedno sa predstavnicima FS BiH posjetio stadion „Grbavica“ i zadovoljan napustio sarajevski klub.

„S obzirom na to da prvi put nakon dugo vremena planiramo igrati evropsku utakmicu na našem stadionu, delegat UEFA je zadužen da izvrši inspekciju i provjeri da li je stadion ‚‘ u zadovoljavajućem stanju za kategoriju 2. Kontrola cijelog stadiona je trajala četiri sata, delegat je nakon posjete imao samo riječi hvale za sve što je napravljeno u rekordno kratkom vremenu, a klupska administracija je dobila smjernice šta treba uraditi kako bi se zadovoljili kriteriji kategorije 3. Posebno ga je impresionirala novoizgrađena istočna tribina i način finansiranja. Iskoristio je priliku da fotografiše stolice poznatih ličnosti i naveo da će projekt desetogodišnjih ulaznica navesti u svom izvještaju“, navedeno je na sajtu Želje.

Delegat UEFA je napomenuo i da su za prvu evropsku utakmicu Želje na „Grbavici“ poslije 13 godina još neophodne sitne popravke...

„U izvještaju je navedeno da je potrebno da se do utakmice naprave određene sitne popravke i dodatni radovi kako bi baš sve bilo po propisima UEFA, ali i da je ogroman posao već napravljen. Krajnji rok za izvršenje dodatnih radova je 28. juni.

Željezničar će ime protivnika u prvom pretkolu Lige Evrope saznati 19. juna, a utakmice se igraju 29. juna i 06. jula. Biće to prva evropska utakmica na „Grbavici“ nakon punih 13 godina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC